• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı sayfalardaki veri yığınılarının bazı sütunlarını farklı sayfada birleştirme

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
1. 2. 3... sayfalarda yer alan veri yığınlarının bazı sütunlarını başka bir sayfaya otomatik olarak yazılmasını ve güncellenebilmesini istiyorum. Ekte gönderdiğim örnekte 1. ve 2. sayfadaki sütunlar 3. sayfaya belirttiğim gibi otomatik olarak yazılabilmeli, güncellenebilmeli, yeni eklenen satırlar eklenebilmeli. Şimdiden çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Veya;
sayfalarınız artacak yada azalacaksa "sadikergur-sayfaları birleştir-1" ekini deneyin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Makro istediğimi yapmakla birlikte benim eksik ifadem söz konusu oldu. Sütünların tümünü aktarmamalıydım. Veri1 sayfasındaki bazı sütünlar ile veri2 sayfasındaki bazı sütunları aktarmam gerekiyordu. Ayrıca sonuç sayfasında istediğim sütuna yerleştirebilmeliydim. Makro veri1 sayfasındaki A sütununu sonuçtaki A sütuna veri2 sayfasındaki D sutununu sonuçtaki D sütununa taşıyor. Veri sayfalarındaki sütunları sonuç sayfasında istediğim sütuna yerleştirme işini makroyu ne kadar kurcaladıysam beceremedim. Yardım edebileceklere şimdiden çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba;
Sorunuzu anlaşılır ve net olarak dile getirirseniz cevap/cevaplar almanız kolaylaşır.
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri