DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Syn.goodjoint;
Syn. leumruk' un hazırladığı bir kodu hiçbir değişiklik yapmada dosyanıza ekledim.
Yazdığınız kelime daha önceki kayıtlarınızda var ise, bunları bulup sarı ya boyamakta. Ayrıca hangi sayfanın , hangi hücresinde olduğunu mesaj olarak vermekte.
Merhaba,hocam denedim olmamış aynı kelimeyi yazıyorum ama sarıya boyamıyor.
Merhaba,
Girdiğiniz veri sarıya boyanmıyor. Daha önce yazılanlar sarıya boyanıyor. Sizin istediğiniz tam olarak nedir? Tekrar eden verinin girişini engellemek mi? Eğer yeni girişi engellemek istiyorsanız kodda ufak bir değişiklik yapılması gerekir.
Dosyada isteğinize göre düzenledim. Veri girişi yaptığınızda bu veri daha öne yazılmışsa sizi uyaracak, hangi sayfa ve hücrelerde olduğunu belirtecek ve girdiğiniz yeni veriyi silecektir.
Makroları etkinleştirmemiş olabilirsiniz. Makronun çalışması için veriyi girdikten sonra hücreden çıkmanız gerekli. Belki bunu yapmamış olabilirsiniz.aynı kelimeyi yazmama izin veriyor.acaba yapamadığım bir şey mi var?
Makroları etkinleştirmemiş olabilirsiniz. Makronun çalışması için veriyi girdikten sonra hücreden çıkmanız gerekli. Belki bunu yapmamış olabilirsiniz.
NOT: Kodlar Thisworkbook bölümünde...
7 nolu mesajımdaki dosyayı 2007 formatında düzenleyip yeniden ekledim. Tekrar deneyin.office 2007 kullanıyorum görünümden makrolar makroları görüntülere bakıyorum. bomboş bu çalışma kitabı,tüm açık çalışma kitabı hiçbirinde birşey yok yani makro yok. acaba office uyumsuzluğundan mı oluyor ki?
7 nolu mesajımdaki dosyayı 2007 formatında düzenleyip yeniden ekledim. Tekrar deneyin.
Makro ekranını açtıktan sonra Thisworkbook sayfasını açın, makroları göreceksiniz.ya ben mi yapamıyorum anlamadım ki. dosyanın içinde makro yok.
office 2007 kullanıyorum görünümden makrolar makroları görüntülere bakıyorum. bomboş bu çalışma kitabı,tüm açık çalışma kitabı hiçbirinde birşey yok yani makro yok. acaba office uyumsuzluğundan mı oluyor ki?