Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
farklı sayfalardakı isimlerin yaptığı çalışmları isme göre toplama
ilginiz için çok teşekkürler emeğinize sağlık yanlız isim sıralaması değişiyor sürekli aynı kalmadığından o formülü aynı şekilde isme göre nasıl yapacam acaba formülün içine ismi ekliycem o otomatik atacak
Ya tekrar rahatsız edecem belki fazlada oluyorum şimdi işlem yaparken farkına vardım 9 cu sayfaya kadar vardı başka sayfa eklediğimde toplama yansıtmıyor eklediğim sayfaları formulün neresine uygulayacam acaba
Ya tekrar rahatsız edecem belki fazlada oluyorum şimdi işlem yaparken farkına vardım 9 cu sayfaya kadar vardı başka sayfa eklediğimde toplama yansıtmıyor eklediğim sayfaları formulün neresine uygulayacam acaba
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.