• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı Sayfadan Veri Çekme

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba dostlar. Yine takıldığım bir konu ile sizlerleyim. Yardımlarını esirgemeyip bizimle bilgilerini paylaşan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum öncelikle.

Soru ve sorunuma gelmek istiyorum şimdi de.

Soru ve sorunum: Excel dosyasında 1. sayfam rapor 2. sayfam ise raporun ekranda basacağım ve sunumda kullanacağım kısmıdır. Bu sayfayı oluşturmak için düşeyara fonksiyonunu denedim ancak çok sağlıklı olmadı. Yada ben tam olarak çözemedim. Bu konuda sizden küçük bir yardım talebinde bulunmaktayım.

Dosya ekte bulunmaktadır. Gerekli açıklamaları dosya içine ekledim. Veri çekme işlemi fonksiyon veya kod ile sağlanabilir.

Ekli dosyalar

Merhaba dostlar. Yine takıldığım bir konu ile sizlerleyim. Yardımlarını esirgemeyip bizimle bilgilerini paylaşan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum öncelikle.

Soru ve sorunuma gelmek istiyorum şimdi de.

Soru ve sorunum: Excel dosyasında 1. sayfam rapor 2. sayfam ise raporun ekranda basacağım ve sunumda kullanacağım kısmıdır. Bu sayfayı oluşturmak için düşeyara fonksiyonunu denedim ancak çok sağlıklı olmadı. Yada ben tam olarak çözemedim. Bu konuda sizden küçük bir yardım talebinde bulunmaktayım.

Dosya ekte bulunmaktadır. Gerekli açıklamaları dosya içine ekledim. Veri çekme işlemi fonksiyon veya kod ile sağlanabilir.

.

Dosyanız ekte.

Pivort Table - Özet Tablo ile yapılmıştır.

Konu için bakınız:

ÖZET TABLOLAR (PİVOT TABLE)

.

Ekli dosyalar

.

Dosyanız ekte.

Pivort Table - Özet Tablo ile yapılmıştır.

Konu için bakınız:

ÖZET TABLOLAR (PİVOT TABLE)

.

Ekte verdiğiniz dosyayı inceledim. Bende bir başka pivot dosyasını inceliyordum onunla yapılabilirmi diye konumu yenileyince sizin pivot ile yaptığınızı gördüm. Ne diyeceğimi bilemedim. Çok büyük bir yükten kurtardınız beni. Her hafta Cuma akşamları 8,30 da başlayan toplantı 11.00 de bitiyor. Bu toplantılarda çok büyük katkınız olacak şimdiden teşekkürler.

Geri