• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı kaydet ve yeni sayfaya isim ver.

byfika

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili : Ofis 2016 Tr
Kitap içerisindeki bir sayfanın belirli bir bölümünü farklı kaydedip sayfaya o sayfadaki bir hücrede bulunan veri isim olarak verilebilinir mi? Teşekkürler

Ekli dosyalar

Teşekkürler, sizin gönderdiğiniz uygulama çalışmakta. Fakat bazı problemler var. Sayfa adını başka hücreden almakta ve benim eksik bilgi vermem ve yanlış yazmamdan kaynaklanan bir durum var. W1 veriyi D5 den alacak, W2 ve Y2 veriyi D4 alacak ve W2, Y2 bölümü değiştirebiliyorum, ama W1 deki veri alması gereken D5 bunu değiştirmiyorum. Değiştirmeye kalktığımda =D5 yazıyor buda hatalı. Bunu nasıl değiştirebilirim. Kaydedilen yere Y2 deki veri ile klasör açıp içine W1 deki veri ismiyle kaydetsin. Ayrıca eğer W1 deki veriyi nasıl değiştirebileceğim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Excelde bu konularda yeniyim ve öğrenmeye çalışıyorum. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba;
Dosyanızda bazı formüller gördüm. Bu nedenle W1 ve W2 deki eşitlemeleri yapabilirsiniz diye düşündüm.
Ayrıca klasörü siz açacaksınız (Bu dosyada klasör açma ile ilgili bir kod uygulamadım.)
Bu dosyada 3 hücrede değişim yapmalısınız/yada yapacaksınız.
W1 , W2 ve Z2
W1 de sayfa adını (kayıt edeceğiniz dosyada sayfa adı ne olacak?) belirleyeceksiniz yada herhangi bir hücreye eşitleyerek hücreden aldıracaksınız.
W2 de dosya adını (kayıt edeceğiniz dosyanın adı ne olacaksa) belirleyeceksiniz yada herhangi bir hücreye eşitleyerek hücreden aldıracaksınız.
Z2 de kayıt edilecek yolu belirleyeceksiniz. (Bu yolda ilgili klasör var olmalı. Yani kodlara açtırmadım.)
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın MUygun, çok teşekkür ederim. Sizi biraz yordum. hakkınızı helal edin. İstediğim gibi oldu.

Geri