• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı günlere ait çok sayıdaki verinin tek tabloda toplanması.

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Merhaba,
Bu konuyu yaklaşık 1 yıl önce açmıştım ancak istediğim sonuca tam olarak ulaşamamıştım.Bir süreliğine sonuç almayı ertelemiştim.Şimdi aynı ihtiyaç yine oluştu. Bu nedenle konunun çözüme kavuşabilmesi için daha sade biçimde dosya ekledim. Dosya içerisinde Kasım ayına ait bir dosya ve onun içerisinde de 1.GÜN , 2.GÜN , 3.GÜN adında 3 dosya daha var. Ayrıca " YILLIK ANALİZ SONUÇLARI" adında da bir excel dosyası mevcut.Tüm verilerin toplanacağı dosya bu dosya.Bunu içinde mevcut bir kod var ancak çalışmıyor.
Kullandığım yapıda her ay için bir klasör (OCAK,ŞUBAT,... vb.) ve her klasörde her gün için ayrı klasörler bulunuyor (1.GÜN,2.GÜN,... vb.).Bu klasörlerin içerisinde de her gün için farklı "ANALİZ SONUÇ" adında dosyalar mevcut.Ekteki örnekten yapı biraz daha anlaşılabilir sanırım.
Hedefim 1 Ocak tan 31 Aralık'a kadar bu analiz sonuç dosyalarına girilen verilerin dosyadaki tabloda bulunan "Numune Kayıt Numarası" sütununda ki numarayı baz alarak sıra ile "YILLIK ANALİZ SONUÇLARI" dosyasına otomatik olarak kaydedilmesi.

Gün dosyaları içerisindeki excel dosyalarının bazılarında açılış şifresi , tamamında da koruma şifresi var.Tüm şifreler ortak.
Şifre: 3452
Konunun çözümünde yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Konuya cevap veren olmamış.Aslında belli bir noktaya kadar ilerlemişti çözüm adına.Daha önceki konuda yazılan kod tam olarak çalışmadığı için tekrar bu konuyu açtım.Bu kod üzerinde yapılacak değişiklikler ile çözüleceğini umuyorum.
İlgili ve konu hakkında bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Geri