Merhabalar.
Elimde form sayfası var.
Bu form sayfasında belirli hücreleri
Range("").Select komutuyla seçip ardında Selection.ClearContents ile hücre içeriğini sildiriorum
Fakat benim bu form sayfamda ayrı ayrı çok fazla seim ve Clearcontents komutum var
Örnek bir kod aşağıdaki gibi olup bu kod içerisinde Range Selectler bi hayli fazladır.
Ben istiyorum ki her range select ten sonra Selection.ClearContents olmasın
seçilecek hücrelerimi ben range selectlerle seçili hale getirmiş olayım ardından hepsine birden ClearContents uygulatayım yani kod kalabalığını biraz ortadan kaldırmak istiyorum. With end With ile bu olur diye ddüşündüm denedim ama olmadı
Bilgi ve yardımlarınızı rica ederim
Elimde form sayfası var.
Bu form sayfasında belirli hücreleri
Range("").Select komutuyla seçip ardında Selection.ClearContents ile hücre içeriğini sildiriorum
Fakat benim bu form sayfamda ayrı ayrı çok fazla seim ve Clearcontents komutum var
Örnek bir kod aşağıdaki gibi olup bu kod içerisinde Range Selectler bi hayli fazladır.
Ben istiyorum ki her range select ten sonra Selection.ClearContents olmasın
seçilecek hücrelerimi ben range selectlerle seçili hale getirmiş olayım ardından hepsine birden ClearContents uygulatayım yani kod kalabalığını biraz ortadan kaldırmak istiyorum. With end With ile bu olur diye ddüşündüm denedim ama olmadı
Bilgi ve yardımlarınızı rica ederim
Kod:
Sub Hucresil ()
Range("W4:AI4").Select
Selection.ClearContents
Range("O5:AI5").Select
Selection.ClearContents
Range("F6:O6").Select
Selection.ClearContents
Range("H23:R23").Select
Selection.ClearContents
End Sub