Merhabalar,
Aşağıda linkini verdiğim konu kilitli olduğundan yeni konu açmak durumunda kaldım.
http://www.excel.web.tr/f48/farkly-excel-dosyalaryny-tek-dosyada-birle-tirmek-t83902/
Konu birden fazla excel dosyalarında bulunan sayfalardaki sütun:a-az satır: sonuna kadar alanındaki tüm verileri tek excel dosyasında birleştirme.
Probleme gelince burada ki örneği kullandım ancak makroda aşağıdaki satır her zaman "Sayfa1" ismindeki sayfanın verilerini alıyor.
Bunun yerinde tüm sayfaları almasını istiyorum bu komutu nasıl değiştirebilirim. Ayrıca office 2010'da aşağıda belirttiğim satırda hata alıyorum.
office 2010 hata satırı
makro tümü
Aşağıda linkini verdiğim konu kilitli olduğundan yeni konu açmak durumunda kaldım.
http://www.excel.web.tr/f48/farkly-excel-dosyalaryny-tek-dosyada-birle-tirmek-t83902/
Konu birden fazla excel dosyalarında bulunan sayfalardaki sütun:a-az satır: sonuna kadar alanındaki tüm verileri tek excel dosyasında birleştirme.
Probleme gelince burada ki örneği kullandım ancak makroda aşağıdaki satır her zaman "Sayfa1" ismindeki sayfanın verilerini alıyor.
Bunun yerinde tüm sayfaları almasını istiyorum bu komutu nasıl değiştirebilirim. Ayrıca office 2010'da aşağıda belirttiğim satırda hata alıyorum.
Kod:
Set rs = con.Execute("select * from [Sayfa1$]")
office 2010 hata satırı
Kod:
con.Open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" & ThisWorkbook.Path & "\DahiliTransfer\" & col(t) & ";extended properties=""excel 8.0;hdr=yes"""
makro tümü
Kod:
Sub Düğme1_Tıklat()
Sheets("DahiliTransfer").Range("A2:AZ10000").ClearContents
Dim con As Object, rs As Object
Dim col As Collection, evn As Object, k As Object, d As Object
Set col = New Collection
Set evn = CreateObject("scripting.filesystemobject")
Set k = evn.getfolder(ThisWorkbook.Path & "\DahiliTransfer")
For Each d In k.Files
col.Add d.Name
Next d
For t = 1 To col.Count
Set con = CreateObject("adodb.connection")
con.Open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" & ThisWorkbook.Path & "\DahiliTransfer\" & col(t) & ";extended properties=""excel 8.0;hdr=yes"""
Set rs = con.Execute("select * from [Sayfa1$]")
Range("A10000").End(3)(2, 1).CopyFromRecordset rs
Next t
Set con = Nothing: Set rs = Nothing
Set evn = Nothing: Set k = Nothing
End Sub