• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı Excel Dosyalarından Veri Silme

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
DİL TÜRKÇE
İyi çalışmalar,
Belki sizlerin için basit bir soru olacak ama, kaç gündür bir çözüm yolu bulmaya çalışıyorum bu soru hakkında..
Çalıştığım firmadaki elemanlar gündelik olarak yapmış olduğu satışları, herkesin kendine ait bir excel dosyası var"Aynı klasör içerisinde". Gündelik olarak oraya giriyorlar. Ve bizde gene sizlerin sayesinde hazırlamış olduğunuz tek bir excel dosyası ile girmiş oldukları verileri anında tek bir excel dosyasına çekebiliyoruz. Fakat şöyle bir sorunum var.. Her gün bu verileri aldıktan sonra, elemanların excel dosyalarını girip, o gün girmiş oldukları satışları siliyorum. Çünkü arkadaşlar o gün satış yapamazlarsa bir gün önceki veriler gene yeni satış gibi karşıma çıkıyor. Hergün yaklaşık 50 excel dosyasına girip silmek zorunda kalıyorum. Var mıdır bunun kısa bir yolu. Bütün excel dosyalarının ismi o satıcıya ait dosyalar.. "Örnek Ahmet.xmlx , Mehmet.xmlx"
Ana hepsinin Çalışma sayfasının ismi "Sayfa1" zaten tek bir sayfadaki B2 - B18 bu aralığı silmek istiyorum. Yardım ederseniz çok müteşekkir olurum.

Verileri aldığınız kodu paylaşırsanız verileri kopyaladıktan sonra silinmesi icin kod eklenebilir.
Alternatif çözüm ise excel dosyalarını icinde veri olmadan baska klasöre veya aynı klasörde rarlı hali bulunur, verileri kopyaladıktan sonra soft haline klasöre kopyalaıp uzerine yazabilirsiniz. Daha kısa olacaktır.

Geri