• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı dosyadan süzerek Veri alma (Pivot)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 EN
merhaba hocam,
bir veri excellim var, ama bu ecxell içerisinde 30-40 bin kayıt bulunuyor. ben her ay bu sayfadan filtreyelerek veya Pivot kullanarak istediğim kişilerin yapmış olduğu işlemleri tek tek rapor alıyorum, e malumunuz bu da benim baya bir zamanımı alıyor.

yapmak istediğim bu excell dosyası içerisinde bulunan 30 kullanıcı için ayrı ayrı exceller oluşturmak, oluşturduğum her excell örnek ahmet.xlsm dosyası nı açtığım zaman bana ana excellden ahmet ismini bulacak ve bu oluşturduğum excelle ahmet isminin bulunduğu tüm satırları ilgili excell içerisine update edecek, yalnız burada sıfır hata olması çok önemli. ana dosyada Ahmet 3, Ahmet Suat, gibi isimler var ise bunu bana getirmemelidir. sadece Ahmet olan stunları hatasız getirmelidir.

bir nevi bu formül gibi olacak
='O:\ORTAK\OFIS\DOSYALAR\Ekim 2012\BAYI\[Evrak Performansı Hesaplama.xlsx]Girne'!$L$2

burada ben rapor aldığım excell de filitreleyerek b exceline aktarıyorum sonrasında bu formül ile farklı bir excelden de yine işlemiş olduğum verinin sayısını alıyorum. bu işlemi tek bir defada yapabileceğim bir yol olur ise gereçekten işim kolaylaşır.

teşekkürler
iyi çalışmalar

selam

konu hakkında yardımcı olabilecek bir uzaman yok mu ?
yapılamayacak birşey ise en azından yapılamayacağınız yazarsanız sevinirim.

teşekkürler

Geri