• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı Çalışma Sayfalarındaki Aynı Hücrelerin Toplamın Almak

Excel Vers. ve Dili
excel2003
Değerli Hocalarım ve Site Sakinleri
Çok acil yardım lazım
Aşağıdaki Çalışmayı yine buradaki kıymetli arkadaşlar sayesinde yapmıştım.
ekte ki dosyada birden çok çalışma sayfası ve bu sayfalarda farklı veriler var.
basit formülleme ile farklı çalışma sayfalarında ki aynı hücre toplamlarını almak istedim.fakat formül çok uzun diye uyarı geldi.Yaklaşık 35 çalışma sayfasından sonrasını toplamadı.bunu tek formül ile veya makro formülü yapmak mümkünmü?.şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.Ayrıca daha ekleyeceğim enaz 50-60 çalışma sayfasıda (okul ) daha var.
not :' İlçe Sendikalı tespit ' bütün değerlerin Çalışma sayfasında sarı renki hücrelerde toplanması lazım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın Doğanbarış İlk gönderdiğimde sizin dediğiniz gibi denedim.
Ama dosya boyutundan dolayı mümkün olmuyor.:(
Sayın Yurttaş formül ve makrolar konusunda çok iyi değilim uygulamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum.((

Son düzenleme:
Farklı Çalışma Sayfalarındaki Aynı Hücrelerin Toplamını Almak

Sıkıştırılmamış hali
Çok acil yardım lazım
basit formülleme ile farklı çalışma sayfalarında ki aynı hücre toplamlarını almak istedim.fakat formül çok uzun diye uyarı geldi.Yaklaşık 35 çalışma sayfasından sonrasını toplamadı.bunu tek formül ile veya makro formülü yapmak mümkünmü?.şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.Ayrıca daha ekleyeceğim enaz 50-60 çalışma sayfasıda (okul ) daha var.
not :' İlçe Sendikalı tespit ' bütün değerlerin Çalışma sayfasında sarı renki hücrelerde toplanması lazım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Çok acil yardım lazım

Merhaba;
ilk üç sayfanın yani "ŞABLON" , "ANA SAYFA" ve "İLÇE SENDİKALI TESPİT" sayfalarının isimlerini değiştirmeyin.
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: Alınan toplamların doğruluk kontrolünü yapmadım. (doğruluğunu kontrol etmeden kullanmayın)

Ekli dosyalar

yardımınız için teşekkürler
Hocam ilçe sendika tespit sayfasındaki gri bölüm toplamları hatalı veriyor . olması gereken
erkek 260
kadın 184
toplam 444 olması lazım
ayrıca aynı sayfanın 43 satırındaki 4 kişi erkek olması lazım.düzeltebilirmiyiz?

Sayın Yurttaş'ın 3B-3D örneğini gördüm, benim çok işime yarayacak.

yardımınız için teşekkürler
Hocam ilçe sendika tespit sayfasındaki gri bölüm toplamları hatalı veriyor . olması gereken
erkek 260
kadın 184
toplam 444 olması lazım
ayrıca aynı sayfanın 43 satırındaki 4 kişi erkek olması lazım.düzeltebilirmiyiz?

Merhaba;
Kodlarda sütun adresini toplamların alındığı sayfaya göre yaptığım için 1 sütun hatalı işlem yapmışım (yani erkek yerine bayanları, bayan yerinede toplamları almışım) Gereken düzenlemeyi yaptım.
Ama yine sayılarda problem var.
Üstteki sayılarınız sayfaların üst kısmından alınmış ama bu sayılar tablodaki sayıların toplamı değil.
Manuel sayfasını inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Çok teşekkürler .Allah razı olsun

Geri