• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fantezi Futbol

Excel Vers. ve Dili
excell 2010
Merhaba. Excell de fantezi futbol oyunu yapmak mümkün müdür? Internet sitesiyle iliskilendirerek bir fantezi futbol programı yapılabilir mi?

Fantezi futbol

Nasıl futbol oyunu bu?
Piyasada şuan sosyallig olarak biliniyor. Sen bir kadro yapıyorsun. ve her mevkie futbolcu seçiyorsun. O hafta süper ligde gösterdiği persormansa göre puan alıyor. Burda kullanıcılar yarışıyor. Sosyallig diye aratıp bakarsanız detaylı görebilirsiniz.

Oyunu ve kuralları okudum ama sisteme girip görmek gerek.

Oyunu ve kuralları okudum ama sisteme girip görmek gerek.

Ben dilim döndüğünce biraz daha anlatayım. Bu oyun gerçek sonuçları dikkat alır. 11 i as 3ü yedek olmak üzere takım oluşturulur. O haftaki performansa göre futbolcular puan alır. ben 3-5-2 sistemini tercih ederim. Örneğin geçen hafta orta sahamda talisca vardı. 2 gol attı. ve ben ondan toplamda 17 puan kazandım. Böyle Böyle 11 futbolcu hesaplanıyor ve haftalık toplam puanın oluşuyor. Ben bu hesaplamanın excell de yapılabileceğine inanıyorum. Fakat bunun internetle bağlantısı nasıl sağlanır veya sağlanabilir mi onu bilmiyorum. Herhangi bir kullanıcı kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapıcak takımını kurucak oyunun admini ise hafta bittikten sonra oyuncuların aksiyonlarını giricek sisteme ve kullanıcının puanları otomatik hesaplanacak. Excell de böyle birşeyin yapılıp yapılamayacağını merak ediyorum.

İnternetten veri çekmesini bilmiyorum. Ama çektirebilirsek istediğiniz verileri oluşturabilirim.

Ben de arkadaşlarla tahmin ligi oynuyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=vlA_1nVhmA0
Mesela siz tahmin ligini paylasmissiniz. Tam olarak sorduğumda bu. Sizin o 12 arkadaşınız tahminlerini internetten kullanıcı adı şifre girerek yapsa ve sizin excelle otomatik düşse ve hesaplama yapsa bu mümkün mü acaba. Ve o hesaplama excellde yapıldıktan sonra yine kullanıcılar şifresini girip hesaplanan puanlarını görseler. Olabildiğini bilsem gece gündüz çalışacam bu konuda.

Bu dediğinizi kaça yapılır diye sormuştum. 4.000 lira fiyat verdiler. Sizin uygulama facebook üzerinden yapılıyor. Fitbolcu puanlarını sistem ayarlıyor. Siz kendiniz böyle bir sistem yapsanız bile oyuncu puanlarını siz hesaplayacaksınız. Nasil veri aldığını görmek için ben de uye oldum

Bu dediğinizi kaça yapılır diye sormuştum. 4.000 lira fiyat verdiler. Sizin uygulama facebook üzerinden yapılıyor. Fitbolcu puanlarını sistem ayarlıyor. Siz kendiniz böyle bir sistem yapsanız bile oyuncu puanlarını siz hesaplayacaksınız. Nasil veri aldığını görmek için ben de uye oldum
Oyuna girin bi bakın. Hatta biz bir sayfada 64 kişilik kendi aramızda turnuva yapıyoruz. Bi hafta oynayın sistemi anlarsiniz. Faceden olmasına gerek yok. Ordan olmayaninida oynadık biz

Geri