• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Exe'ye çevirme sorunu ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gorarr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-2010 Eng
Open Office Trk
Selamlar. Hazırladığım formun program gibi excel görünmeden açılmasını istiyorum. Exceli gizleyen kodları biliyorum, açılırken excel gözüküyor. "xcell complier" diye exe yapan bir program denedim tam bir fiyasko. Vba 6 ya aktarmaya çalıştım ama başarılı olamadım sonuçta verileri kaydeden bir yer yapmak gerekiyor sanırım. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
(örnek dosyamıda ekledim). Şimdiden çok teşekkürler...

Ekli dosyalar

Merhaba;

Aşağıdaki kodu Giriş butonuna uygulayın. Yada Thisworkbook open kısmına uygulayın.

Kod:
Workbooks.Application.Visible = False
bu şekilde excel dosyanı gizlenecektir.
Göstermek içinde
Kod:
Workbooks.Application.Visible = True
şeklinde deneyiniz.

Teşekkür ederim de bu gizleme kodunu biliyorum. bu istediğim gibi yapmıyor açılırken excel açılıp gizleniyor. ben belirttiğim gibi direkt "exe" ye çeviren yada VBA 6 ya komle aktarmanın yolunu arıyorum...

Merhaba;
İnternette xls to exe gibi bi program olması lazım. Daha önce kullanmıştım. Çok başarılı idi. Ancak demo süresi doldu. Eğer tekrar bulabilirsem size de link veririm. Sizde birşeyler bulabilirseniz paylaşırmısınız?

Elbette yollarım da zaten belirtmiştim "xcell complier" diye benzerini kullandım. ama çok basit bir dos mantığıyla çalışıyor yine excel arka planda gizli olarak çalışıyor. benim istediğimi yapabilen bir arkadaş vardır diye umuyorum..

Geri