• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Exel'de aynısının kopyasını alma

Excel Vers. ve Dili
2010 dil yok
arkadaşlar ekteki dosyadaki hesaplama cetveli var onun aynısını sayfa 2-3-4-5-6 vb eklemek istiyorum ama açılır listeler gözükmüyor

Ekli dosyalar

aynısını derken daha hiç birşey seçilmemiş yazılmamış yani ay ay hesap tutacam sayfa 2 yi haziran ayı yapacam

Sayfa sekmesine sağ tıklayıp taşı veya kopyala deyin, çıkan ekranda kopya oluşturu işaretleyip tamam deyin.

veya

CTRL tuşu basılıyken Sayfa sekmesini fareyle tutup sağa doğru çekin. Farenin üzerinde + işareti çıkacak. İstediğiniz yere gelince önce fareyi sonra CTRL tuşunu bırakın.

Ayrıca tavsiyemdir, sayfada çok gereksiz biçimlendirmeleriniz var, sade bir tasarım kullanmanız "bence" daha iyi olacaktır.

Nasıl yapamadınız anlamadım, gayet basit bir işlemdir. Aynı sayfadan istediğiniz kadar oluşturursunuz. bir tane oluşturduktan sonra içindekileri temizleyin daha sonra bu boş sayfayı aynı şekilde istediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz.

arkadaşlar açılır listede sorun var onu cözemedim onun tekrardan açılr liste yapmak zorunda kaldım

Açılır lsiteden kastınız eğer A sütunundaki şube adlarıyla F sütunundaki Alındı/alınmadı listeleriyse belirttiğim yöntemle yaptığınızda sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

sağolun excel.web.tr dostları tşkkr ederim herkese

Geri