• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Exel teknisyen takip formu

Excel Vers. ve Dili
2007
ustalarım merhaba
ben bir takip formu oluşturdum fakat sorunum şudur.

veri giriş sayfasına verileri giriyorum kaydet butonuna basıp rapora kaydediyorum fakat ikinci kayıdı eklediğimde yine eski kaydın üzerine yazıyor bir alt sütuna geçmiyor.excel konusunda çok acemiyim yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum .

makroyuda şu şekilde yazmış
Sub KAYDET()
'
' KAYDET Makro
'

'
Sheets("ARA DATA").Select
Range("A2:I2").Select
Selection.Copy
Sheets("RAPOR").Select
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False
Sheets("GİRİŞ ").Select
Range("E5:E15").Select
Application.CutCopyMode = False
Selection.ClearContents
Range("E5").Select
End Sub
tek isteğim bu makrodan sonra ikinci kayıdı ropor sayfasının ikinci stünuna depolaması

Son düzenleme:
Dosya ekler misiniz? Makro bilgim çok iyi olmadığı için sadece kodlara bakarak cevaplayamadım.

Ama dosya eklemeniz halinde çözebileceğimi düşünüyorum.

Merhaba. Hızlı cevap alabilmek için lütfen forum kurallarına uygun dosya ekleyin. Dosya içerisinede net bir şekilde açıklama yazmayı unutmayınız. Altın üye olmadığınız için http://www.dosya.tc/ sitesine yükleyip linkini belirtiniz ki dosya yapınıza göre net bir cevap alabilirsiniz.

Aşağıdaki kodu denermisin

Kod:
Sub KAYDET()
Son_Dolu_Satir = Sheets("RAPOR").Range("A65536").End(xlUp).Row
Bos_Satir = Son_Dolu_Satir + 1
Sheets("RAPOR").Range("A" & Bos_Satir).Value = _
Application.WorksheetFunction.Max(Sheets("RAPOR").Range("A:A")) + 1
Sheets("RAPOR").Range("A" & Bos_Satir).Value = Date ' Sheets("GİRİŞ").Range("E13").Value
Sheets("RAPOR").Range("B" & Bos_Satir).Value = Sheets("GİRİŞ").[E6] 'Range("E6").Value
Sheets("RAPOR").Range("C" & Bos_Satir).Value = Sheets("GİRİŞ").Range("E7").Value
Sheets("RAPOR").Range("D" & Bos_Satir).Value = Sheets("GİRİŞ").Range("E8").Value
Sheets("RAPOR").Range("E" & Bos_Satir).Value = Sheets("GİRİŞ").Range("E9").Value
Sheets("RAPOR").Range("F" & Bos_Satir).Value = Sheets("GİRİŞ").Range("E10").Value
Sheets("RAPOR").Range("G" & Bos_Satir).Value = Sheets("GİRİŞ").Range("E11").Value
Sheets("RAPOR").Range("H" & Bos_Satir).Value = Sheets("GİRİŞ").Range("E12").Value
Sheets("RAPOR").Range("I" & Bos_Satir).Value = Sheets("GİRİŞ").Range("E13").Value
Sheets("RAPOR").Range("K" & Bos_Satir).Value = Sheets("GİRİŞ").Range("E14").Value
Sheets("RAPOR").Range("L" & Bos_Satir).Value = Sheets("GİRİŞ").Range("E15").Value
Sheets("RAPOR").Select
Selection.Copy
Sheets("ARA DATA").Select
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False
Sheets("GİRİŞ").Select
Range("E5:E15").Select
Application.CutCopyMode = False
Selection.ClearContents
Range("E5").Select