Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok hocam wordü aslında örnek verdim amacım exceldeki b1 hücresindeki veriyi mesela outlookda yeni bir mail açtım oraya yazsın veya wordde bir tablo var orayı açtığımda oraya yazsın. Nereye yazdığı önemli değil geçiş hızını zaman koyarak yavaşlatabilirim önemli olan b1 hücresindeki veriyi geçiş yaptığım programa yazsın.
teşekkür ederim çalıştı elinize sağlık. Peki excelde bir tablom var b1 den başlayıp b sütunundaki son satıra kadar bakacak eğer hücre doluysa kopyalayacak sonra biraz bekleyip yapıştıracak. Yani amacım b1 hücresine baksın veri varsa kopyalasın geçiş yaptığım programa yapıştırsın sonra b2 hücresine baksın veri yoksa çalışmayı bitirsin. Veri varsa b2 hücresini kopyalayıp geçiş yaptığım programa yapıştırsın. Bu şekilde b sütunundaki dolu olan son satıra kadar işlemi devam ettirsin. Biraz karışık mı anlattım bilmiyorum ama if, else, for girince ben error verdim
Merak ettim seçilen programa yapıştır mantığını. Amacınızı açık ederseniz daha pratik çözümler çıkabilir.
B2 de veri yoksa çalışmayı bitirirse alt satırlar kalır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.