• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excell'deki Tc Kimlik Numaraları ile Web Sorgu Sayfasıyla Excele Veri Çekmek

Kura Sıranız ve Doğrulama bölümüne bunlar çıkıyor diğer alanlar boş kaldı bu sefer... başka bir bilgisayarda ve 2003 ofiste denedim makroyu etkinleştirdim benim pc de ki gibi Kura Sıranız ve Doğrulama bölümüne aşağıdaki eşleşmeler çekildi ve diğer alanlar boş kaldı.
rusuiki+s rusuiki+s
rusu rusu
rusuyedi rusuyedi
rusube rusube
rusu rusu
rususekiz rususekiz

olmadı malesef, bütün yaptığınız uğraşlar için ve burda sunmuş olduğunuz faydalı bilgiler için tekrar teşekkürü bir borç biliyorum sağolun varolun kolay gelsin.

olmadı malesef, bütün yaptığınız uğraşlar için ve burda sunmuş olduğunuz faydalı bilgiler için tekrar teşekkürü bir borç biliyorum sağolun varolun kolay gelsin.

Dosyayı başka bilgisayarlarda deneyin.?

yoruyorum sizi kusura bakmayın

ekteki görünüm herşeyi anlatıyor kanaatindeyim... yani durum bundan ibaret 10-15 boş geçiyor anlayacağınız... dediğiniz gibi başka bilgisayarlarda da denedim ama aynı sorun nüfuz ediyor inanın.

Son düzenleme:
ekteki görünüm herşeyi anlatıyor kanaatindeyim... yani durum bundan ibaret 10-15 boş geçiyor anlayacağınız... dediğiniz gibi başka bilgisayarlarda da denedim ama aynı sorun nüfuz ediyor inanın.

Ben hala anlıyamıyorum bende gayet güzel çalışıyor sizde niçin çalışmıyor bilmiyorum.
Deneme yaptığınız dosyayı mail adresime gönderirmisiniz. Birde ben denemek istiyorum.

Geri