• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excellde sadece telefon numaraları içeren sayfa oluşturma?

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Mrb.Ben excelde tek bir sütunda alt alta telefon numaraları oluşturmak istiyorum isim vb. bilgiler olmadan sadece telefon numaraları.
benim sorunum çok fazla numara gireceğimden aynı numaraların 2-3 kez girilmesini önlemek için ne yapabilirim (bu numara listesi tolu sms göndermede kullanılacak).aynı numara 2. kez girdiğinde uyarı verecek veya otomatik olarak ben numara yazarken üst satırlardaki numaralarla karşılaştırarak aynı numara ile devam eden varsa otomatik gösterecek.
örneğin üst satırlarda 05123456789 varsa ben 05123 yazdığımda direk üssteki numaranın geri kalan kısmını ben yazarken gösterecek bende bu şekilde üst satırlarda var olduğunu görebilecem.metin yazarken bu özellik excelde var ama numarada bulamadım.
Veya excellden anlayan bir arkadaş excelle bir butan eklese sadece numara girmem için bende numarayı bu şekilde girsem (tek sutunda alt altta satırlara yazacak) ve aynı numarayı 2. kez girdiğimde bana uyarı verse süper olur.

toplu sms i nasıl atmayı planlıyorsun.

toplu sms i nasıl atmayı planlıyorsun.
Toplu sms si nokia pc suite programı(nokia telefonu bilgisayara bağlayarak) ile bilgisayar üzerinden göndereceğim numaraları nokia pc suite programında gönderilecek numaralar kısmına numaraları alt altta yazmam gerekiyor buda excellde tek sütünda alt altta yazınca, direk bütün numaraları (nokia pc suitenin kilitlenmemesi için 50 numara kopyalayıp) yazıp mesaj gönderiyorum.
benim için önemli olan excell numara girince sürekli ekleme yapacağımdan aynı numarayı birkaç kez girip aynı müşteriye birden fazla mesaj göndermeyi engellemek için.

Merhaba

Linki inceleyiniz.
http://www.excel.web.tr/f14/toplu-sms-cep-tlf-bilgisayar-excel-t93703.html

PC suit uygulaması excele uyumlu değil, nokia ya öneri ilettim kaideye bile almadılar.
PC suit uygulaması bende de kilitleniyordu.Sizin dediğiniz gibi mesaj sayısını sınırlandırmak en iyisi.
Mükerrer yazımı önleme konusunda alternatif olarak yazdıktan sonra mükerrerleri silebilirsiniz.

Merhaba

Linki inceleyiniz.

PC suit uygulaması excele uyumlu değil, nokia ya öneri ilettim kaideye bile almadılar.
PC suit uygulaması bende de kilitleniyordu.Sizin dediğiniz gibi mesaj sayısını sınırlandırmak en iyisi.
Mükerrer yazımı önleme konusunda alternatif olarak yazdıktan sonra mükerrerleri silebilirsiniz.
Benim sorunum sms gönderme konusunda değil nokia olmaz başka marka olur telefon üzerinden yollamanın bir yolunu bulurum.benim şuanda excelle numaraları tek tek yazacağım ama yazdığım sadece bir kaynak değil işyeri defterleri vb. gibi kaynaklardan alacam ve bazı numaralar birden çok girmiş olacam ve aynı müşteriye çok sayıda mesaj atacağımdan bunun olmasını istemiyorum. benim istediğim excellden anlayan bir arkadaş bir buton tarzı bişe yapsa ben bu butona sadece numara yazıp ekleyerek eklesem excelle aynı numarayı birden fazla girdiğimde uyarı verse süper olur.

Benim sorunum sms gönderme konusunda değil nokia olmaz başka marka olur telefon üzerinden yollamanın bir yolunu bulurum.benim şuanda excelle numaraları tek tek yazacağım ama yazdığım sadece bir kaynak değil işyeri defterleri vb. gibi kaynaklardan alacam ve bazı numaralar birden çok girmiş olacam ve aynı müşteriye çok sayıda mesaj atacağımdan bunun olmasını istemiyorum. benim istediğim excellden anlayan bir arkadaş bir buton tarzı bişe yapsa ben bu butona sadece numara yazıp ekleyerek eklesem excelle aynı numarayı birden fazla girdiğimde uyarı verse süper olur.

Numaraları kendiniz yazacaksınız ve mükerrer olanları yinelenenleri kaldır ile silebilirsiniz. Butonun size ne faydası olacak ki?
-Birde telefon numaraları zaten telefonda kayıtlı değil mi oradan indirin isimlerin olduğu sutunu dikkate almaz yada silersiniz.

Yb®

Numaraları kendiniz yazacaksınız ve mükerrer olanları yinelenenleri kaldır ile silebilirsiniz. Butonun size ne faydası olacak ki?
-Birde telefon numaraları zaten telefonda kayıtlı değil mi oradan indirin isimlerin olduğu sutunu dikkate almaz yada silersiniz.

Yb®

Buton ısı sadece aklıma geldigi için yazdım.numaralari telefondan değilde işyeri defterlerinden alacam ve tek tek yazacam bazı numaralar 2-3 kez yazıldığını gördüm defterde bu yüzden. yaklasik 1000 numara yazacağım bunlardan hangileri birden çok girilmiş tek tek kontrol etmem zor olacağından sordum. Mukerrer olanları yinelenenleri kaldır diye bir seçenek varmı excellde ben bilmiyorumda .dun okadar uğraştım bulamayanca foruma yazdım

var tabi üstelik 2010 kullanıyorsun
İyi çalışmalar

Merhaba

Linki inceleyiniz.

Çok teşekkürler.mukerreri kaldır özelliğini bilmediğimden uzadı konu bu kadar sorunumu hallettim herkese teşekkürler.

Geri