• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excellde otomatik olarak banka sistemine giriş

Excel Vers. ve Dili
excellin tüm versiyonları
slm arkadaşlar işimiz gereği bir çok bankada farklı hesaplara sahip olduğumuz zamanlar oluyor ve bunu da internet bankacılığı şifremiz var ise excellde otomatik olarak kullanıcı adı şifire yada kullanıcı girecek şekilde excell listesi yapıyorum isteyen olursa hangi bankanın kini kullanıyorsa sadece banka ismini ve kurumsal mı ticari mi onu belirtsin çalışma yapıp, ekleyebilirim. Programa şifrenizi girdikten sonra sedece sms doğrulama ekranı geliyor onuda siz giriyorsunuz.

teşekkürler,,
ben garanti kullanıyorum şimdilik, ama tüm bankaların olsa daha iyi olmaz mı?

Merhaba,dosyanızı banada gönderirmisiniz.
1.iş bankası-ticari
2.garanti bankası-ticari.
Hayırlı akşamlar.

dosya ektedir
programın çalışması ;

B sütununda Hesap İsmi var oraya mutlaka bir isim yazılması gerek yani "x firması hesabı gibi"
F ve G sütünunda da banka ve türü var orya hangi banka ise seçip türünede bireysel mi kurumsal mi onu belirmeniz gerekmektedir
şifre kullanıcı adı müşteri numarasını yazdıktan sonra B sütunundaki Hesap İsmini çift tıklayın ve ekrana gelen uyarı mesajını onaylayın girş yapacaktır
kolay gelsin :)

program
VAKIFBANK KURUMSAL, BİREYSEL
GARANTİ KURUMSAL, BİREYSEL
TEB KURUMSAL
FİNANSBANK BİREYSEL
E DEVLET
AKBANK BİREYSEL
İŞBANKASI KURUMSAL
OLAN BANKALARA OTOMATİK OLARAK GİRİŞ YAPMAKTADIR

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba. Akbank bireysel'e giriş mümkün olmuyor. Bilgileri gerekli yerlere aktarmıyor.VBA şifreli olduğu içinde kontrol edip düzeltme şansımız yok. Ayrıca YapıKrediBankası bireysel şubeyi ekleyerek
dosyayı yenileme şansı varmı.

Merhaba. Akbank bireysel'e giriş mümkün olmuyor. Bilgileri gerekli yerlere aktarmıyor.VBA şifreli olduğu içinde kontrol edip düzeltme şansımız yok. Ayrıca YapıKrediBankası bireysel şubeyi ekleyerek
dosyayı yenileme şansı varmı.

proğramda ilginç birşeyler var,
VBA şifresini kırdım, kodlar kayboldu,

VBA şifresi neden kapalı? bizim yararımıza ise ???
sıkıntı nedir çözemedim ben ama yetkili arkadaşlar bir el atsın konuya,,,

proğramda ilginç birşeyler var,
VBA şifresini kırdım, kodlar kayboldu,

VBA şifresi neden kapalı? bizim yararımıza ise ???
sıkıntı nedir çözemedim ben ama yetkili arkadaşlar bir el atsın konuya,,,
akbank kodlamasını henüz bitmedigi için atamadım elimde başka işler vardı, p.ertesine kadar yetişir program sifre koydum çünkü ben o sekilde istedim. Sadece faydalanın dedim ama siz bu kadar emege sifreyi kırmaya kalmakla tşk ediyorsun çok üzüldüm madem birseyler katmak istiyorsun o zaman kendin yap

Geri