• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excell web problemi

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
arkadaşlar kolay gelsin. konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın ben web sayfama excel dosyasını entegre etmeye çalışıyorum fakat şöyle bir sorunum var excel ile web sayfası olarak kaydettiğimde sadece alanları web sayfası olarak kaydediyor tablolar hücreler grafikler vs.. kaydedilmiyor. internet explorer ile açtığımda hücreler görünüyor fakat firefox, opera vs ile açtığımda çok sade bir görünüm oluyor ve tablolar grafikler gene yok acaba bunun herhangi bir ayarı veyahut başka bir program varmı önerebileceğiniz acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....

Excelden kopyala yapıştır yaparak html formata dönüştüremezsiniz.
Satır ve sütunların tr ve td etiketleri içine, tüm tablonunda table etiketleri içine alınması gerekir.
Web sitenizin yazılım dili nedir? PHP, ASP, ASP.net?
Eğer wordpress ya da joomla kullanıyorsanız, excel içindeki tabloyu post ekleme alanındaki metin(html)yazan yere kopyalamalısınız. Grafik içinse, exceldeki grafiği html içine kesinlikle alamazsınız. Grafik ihtiyacınız varsa google api ya da wordpress api chart kullanabilirsiniz.

Biçimlendirme dosyası muhtemelen referans ile çağrılıyordur. Sayfanın kaynağında " .css " olarak aratma yapın. Buldunuz css dosyanın kaynağını kopyalayıp aynı isimde diske kaydettiğinz web dosyası ile aynı yere kaydedin.

html formatı kullanıyorum sanırım istediğimi yapamıyacam office gibi gelişmiş bir yazılımın böyle basit birşeyi yapmaması baya enterasan... genede yardımlarınız için çok sağolun..

Geri