• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excell toplamıyor

Excel Vers. ve Dili
2010 İNGİLİZCE
arkadaslar excell 2007 kullanıyorum 2 ayrı çalısma dosyası var 1. dosyada "a1" hücresindeki rakam ile 2. dosyadaki "a1" hücresindeki rakamı "+" isareti ile toplamak istiyorum fakat + basıp 1.dosyadaki rakamı isaretleyip tekrar + yapıyorum 2.dosyaya gidiyorum toplamak icin "a" hücresini secemiyorum nasıl ayar yapmam gerekiyor yardımlarınızı rica ederim

Merhaba
2. Dosyanızın seçtiğiniz hücresinde herhangi bir özellik mevcut mu_?
Değilse
Dosyada imleç'i başka hücreye alın ve öyle deneyin. Olmazsa dosyalarınızı ekleyin bir deniyelim.

arkadaslar excell 2007 kullanıyorum 2 ayrı çalısma dosyası var 1. dosyada "a1" hücresindeki rakam ile 2. dosyadaki "a1" hücresindeki rakamı "+" isareti ile toplamak istiyorum fakat + basıp 1.dosyadaki rakamı isaretleyip tekrar + yapıyorum 2.dosyaya gidiyorum toplamak icin "a" hücresini secemiyorum nasıl ayar yapmam gerekiyor yardımlarınızı rica ederim

Merhaba
Excel 2003 sürümünü kaldırın!
Ya da her 2 dosyayı da aynı excel ile açın.

Farklı excel sürümleri ile açılmış dosyalar arasında ilişki kuramazsınız.

dosyaların ikisindede bir özellik yok ikiside excell 2007 baska bilgisiyardan deneyince toplama oluyor fakat kendi bilgisayarımda calısmıyor, imleci farklı hürceye koyuyorum yine olmuyor aynı olay vlookup formülündede calısmıyor neyapibiliriz

dosyaların ikisindede bir özellik yok ikiside excell 2007 baska bilgisiyardan deneyince toplama oluyor fakat kendi bilgisayarımda calısmıyor, imleci farklı hürceye koyuyorum yine olmuyor aynı olay vlookup formülündede calısmıyor neyapibiliriz

Merhaba
Türkçe anlatayım siz ingilizce olarak ayar yaparsınız.
Formülleriniz Otomatik hesaplamıyor. Onu düzeltmeniz gerekli.
Excel Simgesine tıklayın - Excel Seçenekleri - Formüller - Çalışma Kitabı Hesaplaması Otomatik seçin ve tamam deyin.
Resmi İnceleyin.

Ekli dosyalar

• resim-.JPG
    resim-.JPG
    87.8 KB · Görüntüleme: 5

Merhaba
Makinenizde hem 2007 he de 2003 kurulu mu?

ayarlara baktım suanda otomatik ayarda. ayrıca sadece excell 2007 yüklü ! sıkıntı su 2.dosyada hangi dosya olursan olsun artı isaretinden yani toplatmak istediğim hücresi sectiğim zaman secilen hücre ...... olması lazım yani o hücreyi secmis olması lazım fakat secmiyor !

ayarlara baktım suanda otomatik ayarda. ayrıca sadece excell 2007 yüklü ! sıkıntı su 2.dosyada hangi dosya olursan olsun artı isaretinden yani toplatmak istediğim hücresi sectiğim zaman secilen hücre ...... olması lazım yani o hücreyi secmis olması lazım fakat secmiyor !

Merhaba

Bu durum sadece bahsettiğiniz 2 dosya arasında mı oluyor?
2 yeni excel dosyası açıp, bu ikisi arasında bağ kurabiliyor musunuz?

Geri