• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excell de vadesinden önce sesli uyarı

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
MERHABA ARKADAŞLAR;
EXCELDE ÇEK SENET HESABI TUTUYORUM.ÇEKİN VADESİ GELMEDEN 2 GÜN ÖNCE BANA UYARI VERSİN İSTİYORUM KOŞULLU BİÇİMLENDİRMEDEN YAPMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMADI LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ??:frown::frown::frown::frown:

Bir örnek dosya ekleseydiniz ve şu hücredeki tarihten 2 gün önce şöyle olsun deseydiniz daha iyi olurdu.

Tablonuzu örneğin (A1:25 hücrelerini) seçin

Koşullu biçimlendirme menüsünden yeni kural ekle deyin ve kural olarak da formül kullanmayı seçin

Formül olarak aşağıdaki formülü kullanın:

Kod:
=VE($C1-BUGÜN()<=2;$C1>=BUGÜN())

Daha sonra biçim düğmesine basarak istediğiniz biçimi ayarlayın (örneğin kırmızı dolgu)

Tamam deyip çıkın.

Örnek:

http://www.excel.web.tr/f14/mukerrer-stok-kodunu-bulma-t128471.html

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir

Son düzenleme:
sayın yönetici ve değerli arkadaşlar bana yardımcı olmanızı ümit ediyorum.excel 2007 kullanıyorum maktolar tanımlı değil ve çek listesi oluşturmak istiyorum.bade tarihinden 2 gün önce beni uyarsın istiyorum.ekli dosya sayfada mevcut..lütfen bi el atalım ..

Makro Ayarları

Makro ayarlarını basit bir şekilde değiştirebilirsiniz. Ekte izlemeniz gereken işlem adımları var... eğer sisteminiz türkçe ise de sıralama aynıdır :)

olmadı, olmuyor.... kısmında, son durumunuz nedir ?

Ekli dosyalar

• Excel Macro Settings.jpg
    Excel Macro Settings.jpg
    20.4 KB · Görüntüleme: 25
Makro ayarlarını basit bir şekilde değiştirebilirsiniz. Ekte izlemeniz gereken işlem adımları var... eğer sisteminiz türkçe ise de sıralama aynıdır :)

olmadı, olmuyor.... kısmında, son durumunuz nedir ?

teşekkür ederim bakınız ekli dosya mevcut bana bunu yapıp atar mısınız zahmet olmassa ben yapamadım ayrıca resim çok küçük okuyamıyorum..

resmi küçültmüş forum , okunmuyor :)

EXCEL de MACROları Etkinleştirme...
işlem adımlarını sıralayalım...

excel / sol üst köşede yer alan, yuvarlak office butonuna tıklayınız.
en altta yer alan Excel Seçeneklerine giriniz.
sol menüden Trust Center / (Güvenlik Merkezi midir acaba?) a giriniz.
açılan menüde, sağ ortada yer alan Trust Center Settings ( Güvenlik Merkezi Ayarları?) na giriniz
açılan menüde , sol menüde yer alan Macro Settingse girerek, makroları aktifleştiriniz...

Geri