• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excell de birden fazla aynı değeri aynı sütuna yazdırmak.

Excel Vers. ve Dili
2011
Arkadaşlar merhabalar;
Aşağıdaki bağlantıda paylaştığım dosyada; IMALAT_FORMU sayfasında boyadığım C ve D sütunu için bir çalışma yapmak istiyorum.
C sütunundaki form numarasına karşılık gelen kroki numaralarını GIS_ANAHAT, ST_HATLAR ve GIS_SERVISHATTI sayfalarında bulup tek bir hücrede yazmasını istiyorum.
http://www.dosya.tc/server10/oz214p/OFIS_CALISMALARI.xlsx.html
Mümkünse makro olmadan (makroyu kullanmayı hem beceremedim hemde bunu başka bilgisayarlarda da kullanmak istediğimiz için formül tercih etmek istiyoruz.) bu duruma çare aramaktayım.
Sonuç olarak
Kod:
FORM_NO	KROKI_NO
YT1703	3820/3789/3781/3756

elde etmek istiyoruz.
Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhabalar;
Aşağıdaki bağlantıda paylaştığım dosyada; IMALAT_FORMU sayfasında boyadığım C ve D sütunu için bir çalışma yapmak istiyorum.
C sütunundaki form numarasına karşılık gelen kroki numaralarını GIS_ANAHAT, ST_HATLAR ve GIS_SERVISHATTI sayfalarında bulup tek bir hücrede yazmasını istiyorum.
http://www.dosya.tc/server10/oz214p/OFIS_CALISMALARI.xlsx.html
Mümkünse makro olmadan (makroyu kullanmayı hem beceremedim hemde bunu başka bilgisayarlarda da kullanmak istediğimiz için formül tercih etmek istiyoruz.) bu duruma çare aramaktayım.
Sonuç olarak
Kod:
FORM_NO	KROKI_NO
YT1703	3820/3789/3781/3756

elde etmek istiyoruz.
Şimdiden teşekkür ederim.

ST HATLAR VE GIS HATTINDA kroki no diye bir sütun göremedim.başka bir adı olabilir mi?

Afedersiniz. Aslında size göndermeden önce GIS_ANAHAT sayfasındaki AÇIKLAMALAR sütununu değiştirip KROKI_NO olarak göndermiştim.
Diğer sayfalarda da öyle olması gerekiyor. ST_HATLAR ve GIS_SERVISHATTI sayfasındaki A sütununda bulunan AÇIKLAMALAR başlığını KROKI_NO olarak değerlendirebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim fakat istediğim tam olarak böyle değildi.
Kod:
YT1703	3820/--/--	3820	--	--
olarak değeri hesaplıyorum.
Fakat YT1703 form numarası yalnızca 3820 kroki numarasını değil ayrıca 3789/3781/3756 kroki numaralarını da kapsıyor.
Sizin hazırladığınız şablon ile ben aşağıdaki gibi bir görüntü yakalamak istiyorum.
Kod:
YT1703	3820/3789/3781/3756--/--
Geri dönüşünüzü rica ederim.
Tekrardan teşekkürler.

Geri