• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excell açılmıyor

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar, çok acil ve önemli benim için:
Excel dosyası açılmıyor, açılışta gri ekran geliyor. Forumdaki konuları inceledim; ama çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Sorun şu:
Hazırlamakta olduğum öğretmen programımda yine bu forumdan aldığım bir excell dosyasında 4 adet çalışma sayfasını kendi excell dosyama taşıdım. Hemen ardından dosyayı kaydettim. Bir süre sonra tekrar açmaya çalıştğımda gri renkli ekran geliyor; ancak dosyam açılmıyor.
1) açmaya çalıştığım dosyamdaki menülerin büyük bir kısmı aktif değil. Araçlar / seçenekler dahil.
2) "diğer uygulamaları yoksay" kısmına bu sebeple ulaşamıyorum.
3) sistem geri yükleme ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum; çünkü başka bilgisayarlda da aynı problemi yaşıyorum.
4) dosya adını sağ tıklayıp birlikte aç / bu tür dosyalarda her zaman bu uygulamayı yap seçeneğini tıklasam da olmadı.
5) Ben makrolardan şüpheleniyorum. Ancak makro seçeneği aktif olsa da dosyada yüklü makro görünmüyor; zaten bu konuda da pek bir bilgim yok.
6) Office 2003 kullanıyorum.
7) Dosyam bozulmuş olabilir mi? 14.815 KB büyüklüğünde hala.. :)
8) Açılışta yaadığm problemi gösterir 2 foroğraf gönderiyprum
9) Bu sorunu sadece bu dosyada yaşıyorum. Diğer excell dosyaları normal bi şekilde açılıyor. ilginize şimdiden teşekkürler.
10) Bu dosyaya gerçekten ulaşmam lazım. Üzerinde günde 10-15 dakika çaışıyorum ve yaklaşık 1 seneden beri kendimin geliştirdiği, orada buradan bulduklarımla o kadar gelitiriim bu dosyayı bu şekilde kaybetmek gerçekten çok üzücü olacak.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    17.6 KB · Görüntüleme: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    15.7 KB · Görüntüleme: 17
Mümkünse şunu deneyin.

Dosyanızı açın. Üst menüde PENCERE - GÖSTER 'e basın. Bir pencere açılacak ve kitabınızın ismi görünecektir. Seçin ve Tamam'a tıklayın.

Menü'deki Pencere ismi bir müddet aktif olmayabilir. Menüler arasında bir turlayıp tekrar bakınız.

+ Dosya boyutunuzla ilgili olarak (Eğer dosyanız full dolu değil ise) forumda "Dosya Boyutu" diye arama yaparsanız, çözüm önerilerini göreceksiniz.

Not = Önem verdiğiniz ve sizin için vazgeçilmez değerde olan çalışmalarınızın hiçbirinde bilmediğiniz makro uygulamalarını YEDEK ALMADAN çalıştırmayınız.

Arkadaşlar , bilgisayarımda oluşan bir problemden dolayı excell dosyası hata veriyor. ama sadece bir excell hata veriyor diğerleri normal çalışıyor. Ne yazıkkı en önemli dosya bu. " içerisinde okunamayan bir içerik bulundu " diyor. ne yapmalıyım acil.

halledebilecek bir arkadaşımız varsa excell dosyasını yollaya bilirim.

Skorpiyon arkadaşımıza teşekkür ederim. dediği gibi yapınca düzeldi.

Geri