• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

exceli açılışta tam ekran yapma

Excel Vers. ve Dili
2007 sürümü
arkadaşlar, yeni yeni excel öğreniyorum, exceli açtığımda otomatik olarak tam ekran olmasını istiyorum, forumda bazı arkadaşlar şöyle yazmışlar

Private Sub Workbook_Deactivate()
Application.DisplayFullScreen = False
End Sub

Private Sub Workbook_Open()
Application.DisplayFullScreen = True
Sheets("Kayıt Giriş").Select
Range("c1").Select
End Sub
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
End Sub

bunu ben yaptım ama olmadı. bu formülü alt+F11 yapıp orada açılan yerde Vba protec e yazdım, sorun nerede bana yardımcı olurmusunuz.

arkadaşlar, yeni yeni excel öğreniyorum, exceli açtığımda otomatik olarak tam ekran olmasını istiyorum, forumda bazı arkadaşlar şöyle yazmışlar

Private Sub Workbook_Deactivate()
End Sub

Private Sub Workbook_Open()
Application.DisplayFullScreen = True
Sheets("Kayıt Giriş").Select
Range("c1").Select
End Sub
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
End Sub

bunu ben yaptım ama olmadı. bu formülü alt+F11 yapıp orada açılan yerde Vba protec e yazdım, sorun nerede bana yardımcı olurmusunuz.

Merhaba
ThisWorkbook'a yazacaksınız.

Kodlarda bir sorun yok. Bu çalışma sayfası'nın kod bölümüne yazınız sorun çözülecektir. Olmadı örnek dosyanızı ekleyiniz.
Sayın uzmanamele daha hızlı yanıt vermiş. Mesajınızı görmedim hocam kusura bakmayınız....

lütfen acil

Merhaba
ThisWorkbook'a yazacaksınız.

sayın arkadaşım ekranı tam ekran yapmakla ilgili yazıma cevapvermişsin, teşekkür ederim, ama dediğin Thisworkbokk a bunu yazıyorum sonra kaydet diyorumn bana " aşağıdaki özellikler makro içermeyen kitap sayfalarına kaydedilemez
-VB projesi......."
şeklinde hata veriyor, anlıyacağın olmuyor, yardımcı olurmusun

sayın arkadaşım ekranı tam ekran yapmakla ilgili yazıma cevapvermişsin, teşekkür ederim, ama dediğin Thisworkbokk a bunu yazıyorum sonra kaydet diyorumn bana " aşağıdaki özellikler makro içermeyen kitap sayfalarına kaydedilemez
-VB projesi......."
şeklinde hata veriyor, anlıyacağın olmuyor, yardımcı olurmusun

.

Şekildeki gibi kaydetmeniz gerekir.

.

Ekli dosyalar

Geri