• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelden worde aktarım yapmak

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan olmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
7 Şubat 2006
Mesajlar
63
Herkese merhaba.
Şöyle bir sorum var. exceldeki hazırlanmış olan sayfaları word dosyasına aynı formatta aktarmam gerekiyor. çok fazla sayıda sayfa var. üstadlardan bu konuda yardım rica ediyorum.
 

Ekli dosyalar

merhaba makronuz hazır worda aktarmak istediniz hücreler A1 ile F29 arası mı? ona göre makronuzu düzenleyeyim...
 
Son düzenleme:
sayın security ilginiz için teşekkür ederim. aslında aktarmayı düşündüğüm dosya işyerinde kaldı. hücre değerlerini dediğiniz gibi varsayalım. ben makro üzerinden değiştirmeye çalışırım.

Tşk..
 
sayın security ilginiz için teşekkür ederim. Aslında aktarmayı düşündüğüm dosya işyerinde kaldı. Hücre değerlerini dediğiniz gibi varsayalım. Ben makro üzerinden değiştirmeye çalışırım.

Tşk..
dosyanız ekte... Kolay gelsin...
 

Ekli dosyalar

sn.security bende inceleme fırsatı buldum.Örneginiz için teşekkürler.
 
merhabalar, ben de excell den word e aktarım yapmayı öğrenmeye çalışıyordum. Bu amaçla aşağıdaki konuyu açmıştım.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=81380

ilgilenirseniz sevinirim.

Birde xp45s nin isteği üzerine hazırladığınız macro ben de ekte gönderdiğim hatayı veriyor. Bu yüzden çalışma mantığını anlayamadım. Bilgisayarımda paint vs herhangi bir foto işleme yazılımı olmadığında ekteki dosyayı worde yapıştırıp gönderdim kusura bakmayın. :)

kullandığım excell sürümü 2000 olduğu için mi acaba?
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
SN: prtkl ÖRNEK DOSYANIZI HAZIRLIYORUM...
 
Örnek dosyayı deneyiniz...
 

Ekli dosyalar

Geri
Üst