excelden hücre bazında worde veri aktarma

ekte gönderdiğim excel sayfasından verileri girip word sayfasına kod yardımı ile aktarmak istiyorum.Word sayfasının uzantısı benim için önemli daha sonra word sayfasını başka bir yerde kullanacağım.Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Sayın buderus vermiş olduğunuz linkleri inceledim yanlız burda adres mektup birleştir ile bağ yapıştır özelliğinden yararlanılarak aktarma var ben ilk mesajımdada belirttiğim gibi word uzantısını değiştirir zannediyordum değişmiyor.Kodla nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Sayın buderus vermiş olduğunuz linkleri inceledim yanlız burda adres mektup birleştir ile bağ yapıştır özelliğinden yararlanılarak aktarma var ben ilk mesajımdada belirttiğim gibi word uzantısını değiştirir zannediyordum değişmiyor.Kodla nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Türkçe
Sayın kadr,
Şu kodlar dener misiniz?

Sub aktar()

Dim i As Integer
Set wrdApp = CreateObject("Word.Application")
wrdApp.Visible = True

Set wrdDoc = wrdApp.Documents.Open("C:\Deneme.doc")

With wrdDoc
For i = 1 To 100
a = Range("A" & i)
.Content.InsertAfter a
.Content.InsertParagraphAfter
Next i
If Dir("C:\Yeni.doc") <> "" Then
Kill "C:\Yeni.doc"
End If
.SaveAs ("C:\Yeni.doc")
.Close
End With
wrdApp.Quit
Set wrdDoc = Nothing
Set wrdApp = Nothing
End Sub

Sayın bedersu wordu doc olarak kopyalıyor, bir ikincisi sadece excelin gönderdiğim kısmı kopyalanacak excel sayfasının diğer taraflarında da bilgi var onlar çıkmasın ilginize teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Türkçe
Sayın kadr,
a = Range("A" & i) ile A1 den A100e kadar olan hücreleri kopyalıyoruz sadece.Bunu siz değiştirebilirsiniz.doc olarak kaydetmek istemiyorsanız,kodlardaki .doc ları .docx yapın.

sayın bedersu

SaveAs ("C:\Yeni.doc")
satırında kod hata veriyor bir bakarmısınız teşekkürler

sayın bedersu

bir önceki mesajımda belirttiğim SaveAs ("C:\Yeni.doc") satırındaki hatayı bilgisayarlarımız iş yeri bilgisayarı olduğu için c izin vermiyor onun için vermiş yalnız

Set wrdDocx = wrdApp.Documents.Open("C:\Users\user\Desktop\Deneme.docx")
satırını bu şekilde değiştirdiğimde yine bu satırda hata veriyor bakarsanız sevinrim şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Türkçe
Sayın kadr,
Kodları birkaç kez denedikten sonra gönderiyorum.Bende hata yok.Sizde çıkan hata iletisinde ne yazıyor?

Excel Vers. ve Dili
2003 pro tr
Sayın kadr,
Kodları birkaç kez denedikten sonra gönderiyorum.Bende hata yok.Sizde çıkan hata iletisinde ne yazıyor?
Merhaba,yabancı bir şirkette yaptığım stajda benden bir stunda yer alan mail adreslerini 20 şerli olarak aralarında boşluk ile mail copy paste yolu ile mail atılmaya hazır olacak sekilde word dosyasına aktarmamı istediler. Ben bu konuda verilen evvelki kodu aşağıdaki gibi derleyerek
Sub Adress()
'
' Adress Makro
' transfers to word
'
' Klavye Kısayolu: Ctrl+ÜstKrkt+O
Dim i As Integer
Set wrdApp = CreateObject("Word.Application")
wrdApp.Visible = True
Set wrdDoc = wrdApp.Documents.Open("C:\Users\\DeskUsertop\Deneme.docx")
With wrdDoc
For i = 1 To 700
Cells(i, 1).Select
If Selection.RowHeight > 2 Then
a = Range("I" & i)
.Content.InsertAfter a
.Content.InsertParagraphAfter
Else
End If
Next i
If Dir("C:\Users\User\Desktop\NEW.docx") <> "" Then
Kill "C:\Users\User\Desktop\NEW.docx"
End If
.SaveAs ("C:\Users\User\Desktop\NEW.docx")
.Close
End With
wrdApp.Quit
Set wrdDoc = Nothing
Set wrdApp = Nothing
'

'
End Sub

kullanmaya çalıştım ve boşlukları atlatmak iiçin yukarıdaki şekilde derledim-değiştirdim ama şu sorunlarlar karşılaşıyorum.
1- alt alta sıralıyor yanyana değil nasıl olur bilmiyorum
2- kill komutu aktif oluduğu için bir süre sonra word dosyası kapanıyor deaktif edemedim
3- masa üstünde deneme şeklinde farklı da olsa tanımlanmış bir isimde dosya olmazsa çalışmıyor.
Bu hususta yardımlarınızı rica ediyorum.
Uzun süredir defaatle faydalandığım site içeriğiden ötürü tüm katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum.

Excel Vers. ve Dili
excel
Merhabalar
Excelden hücre bazında Worde veri aktarma NASIL YAPABİLİRİM

Şimdiden teşekkürler