• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelden E Sgk ya Giriş Yapmak

Anlıyorum. İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

İyi geceler, alakanıza teşekkür ederim dosyanızı baktım A9-10 hücrelerine kullanıcı adı ve şifresini girdim KBS Harcama Yönetimi sayfasında direk kullanıcı adı (TC No:dogru giriyor) Şifrem 8 Rakamlı Gözükmüyor ama oda dogru, güvenlik şifresini girdiğimde hatalı kullanıcı yada şifre diyor.Ulvi Gölcük

Sayın daragon, Şifre; rakam ve harften oluştuğu için mi hatalı şifre algılıyor İyi geceler

kod içindeki
Kod:
        .document.all.Item("pass_word").Value = Range("A10").Value 'şifre
şu bölümde
Kod:
        .document.all.Item("pass_word").Value = "[COLOR="Red"]Şifre Yaz[/COLOR]" 'şifre
kendin manuel şifreni yazda dene..

Açıkcası denemeyemiyorumda ie 9'da sayfa tam olarak açılmıyor. Ama işyerinde ie 8 ile bu kodları kullanarak giriş yapmaktayım..

bende giriş yapamıyorum ie8 kullandığım halde e bildirgede kullanıcı adı şifre falan yazmıyor

Sayın dragon44760,
Örnek olarak eklediğiniz SGK giriş dosyanızı aynen kopyalayarak kendime uyarlamak istedim. Gayet güzel çalıştı (Elinize Sağlık). Ancak Sayfa adını "Sayfa 1" yerine "SIFRE" olarak değiştirdiğimde (Kod sayfasını da değiştiriyorum) vizite sayfasına girmekte herhangi bir sorun yok ama e-bildirge sayfasına girmiyor, sadece internet explorer açılıyor ve boş olarak bekliyor. Ekte "Sayfa 1" ve "SIFRE" olarak iki ek dosya mevcut. "Sayfa 1" çalışıyor, "SIFRE" sayfasının neden çalışmadığına dair yardım ederseniz memnun olurum. İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

SIFRE olarak değiştirdigin modüle aşağıdaki kodu yaz
dosya ekte

Kod:
Sheets("SIFRE").Range("I1").Text

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Geri