Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım dediğin mutlaka kolay bir yolla yapılıyordur yardımcı olmak isterdim ama autocad lisp mantığından anlamıyorum pek. Yardımcı olmak için elimdeki mevcut lispler den birini gönderiyorum. 25x50 lik bir bağ kiriş kesiti çiziyor. Kodlarına bakarak belki düzenleme yapabilir ve böyle bir dosyayıda excelde oluşturabilirsin. Umarım işine yarar.
arkadaşlar;
örnek dosyada sayfa 3 'de belki yardımcı olur diye örnek kodları yapıştırdım, ben fazla anlamadığım için benim dosyama adaptasyonu yapamadım , üstatlarımız bu konuda yardımcı olursa çok hora geçecek ve buda excel web tr de bir çok arkadaşımıza yardımcı olacaktır..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.