• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel'den Access'e Kayıt nasıl yaparım?

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe iş
2007 Türkçe ev
Arkadaşlar, Ekteki dosyada 2 adet form var. Benim istediğim eğer mümkünse, formdaki verileri hem excele hemde accesse kayıt etmek bulmak ve silmek istiyorum. Açıklama excel dosyasında mevcut.
Yardım edecek arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim. Siteden örneklerle yola çıktım ama beceremedim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Kimseden cevap yok sanırım...

İlk Başlangıcı Ben Yapayım... listBox1 De kayıtları :Listelemek İçin

Private Sub UserForm_Activate()
ListBox1.ColumnCount = 5
ListBox1.ColumnWidths = "70,50,50,50,50"
ListBox1.RowSource = "E_Kredi!a1:e" & Sheets("E_Kredi").[A65536].End(xlUp).Row
End Sub

Ekleyin...

İlginize teşekkürler security. Ben accessden verileri çekip göstermesini, kaydetmesini ve silmesini istiyorum.

Arkadaşlar, Ekteki dosyada 2 adet form var. Benim istediğim eğer mümkünse, formdaki verileri hem excele hemde accesse kayıt etmek bulmak ve silmek istiyorum. Açıklama excel dosyasında mevcut.
Yardım edecek arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim. Siteden örneklerle yola çıktım ama beceremedim.

Kimseden cevap yok sanırım....

Kimse cevap vermez tabii.
Siz soru sormamışsınız adeta program siparişi vermişsiniz.
Belkide sorunuzu yanıtlayacak arkadaşlar olacaktır ama soruya girdiği zaman 5-6 kalem iş yapmak gerekeceğinden soruya cevap vermeye yanaşmıyorlar.
Sorunuzu böyle maddeler halinde değilde bölüm bölüm soararsanız yanıt alma şansınız artar.Çünkü soruyu yapacak kişi bir soru yapar gider .:cool:

Kimse cevap vermez tabii.
Siz soru sormamışsınız adeta program siparişi vermişsiniz.
Belkide sorunuzu yanıtlayacak arkadaşlar olacaktır ama soruya girdiği zaman 5-6 kalem iş yapmak gerekeceğinden soruya cevap vermeye yanaşmıyorlar.
Sorunuzu böyle maddeler halinde değilde bölüm bölüm soararsanız yanıt alma şansınız artar.Çünkü soruyu yapacak kişi bir soru yapar gider .:cool:

5-6 kalem değil, 3 kalem kaydet, bul ve sil. sizden ricam kaydet olsun.

Geri