• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel'deki yazıyı barkod yazıcıya göndermek !

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2003
Merhaba arkadaşlar. benim bi sıkıntım var.
Ben Resimdeki gibi 2.000 adet isim listesi hazırladım.

dtw0y.jpg

Şimdi ben bu listeyi Barkod Yazıcıdan nasıl çıktısını alabilirim.

dtw1j.png

arkadaşlar ben bunları böyle 2.0000 adeti tek tek yazamam. bunun kolayı yokmu. cumartesi gününe kadar yetiştirmem lazım.

merhabalar. ben exceldeki dosyadan birşey anlamadım. bi arkadaşa da incelettirdim. arkadaşım access ile bi veri tabanı yapılıp çıktı alınabilirmiş .
mesela
A sütununda İSİM
B sütununda SOYİSİM
C sütununda ADRES
var diyelim.
bir buton yazdırma butonu ile barkod yazıcının programında yukarıdaki resimde görülen şekildeki gibi bi formata otomatik olarak atıyormuş . A ,B, C deki sütunlar gerekli olan yere otomatik olarak yerleşiyor ve yazdırıyor.

yapabilen varmı acaba ?

İyi akşamlar yapılamayacak bir şey değil gibi görünüyor ancak örnek dosya ekleyip biraz üzerinde açıklama yaparsanız. yani barkod ne kadar küçük olacak, ebatları vs.

Son düzenleme:
Çerçeve köşeleri yuvarlak mı olacak? Ebatları nedir?

Aynı çalışmadan bende arıyorum 5X3 ebadıtda çerceve olmasına gerek yok

İyi akşamlar yapılamayacak bir şey değil gibi görünüyor ancak örnek dosya ekleyip biraz üzerinde açıklama yaparsanız. yani barkod ne kadar küçük olacak, ebatları vs.

boyutu 5cm -7cm. dökümandakini inceledim yazdır diyorum birşey olmuyor. teamwiever ile yardım edemezmisiniz.
kardeşim fazla anlamıyor bende yardım ediyorum ona sizde bana yardımcı olurmusunuz.
telimide vereyim.

Son düzenleme:
. . .

Mc Office ayarlarınız, makroları çalıştıracak şekilde ayarlı mı ?

. . .

. . .

Mc Office ayarlarınız, makroları çalıştıracak şekilde ayarlı mı ?

. . .
Hüseyin Bey. anlaşılıyor ki siz bu işin erbaabısınız. bende normal kullanıcılar kadar exceli wordu biliyorum ama bu kadar derinlemesine bilmiyorum.
bu işi menasıl sonuçlandırabiliriz.bugün yapabilirmiyiz. uzaktan yada burdan bi teknik destek alsam çok rahatlıycam. 2.000 bin adet isimleri adresleri girdim. şimdi öylece oturuyorum.
ofis excel bişeye ayarlı değil bu arada.

Geri