• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Exceldeki hücre değerine göre pc deki bir klasöreden excele resim eklemek mümkün mü?

Excel Vers. ve Dili
2007,türkçe
Arkadaşlar örneğin b5 hücresindeki değere göre exceldeki başka bir hücreye pc deki bir klasörden resim eklememiz mümkün olabilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler....

Evet linki inceledim ama resimi r6 hücresinden başka bir yere almayı beceremiyorum.ilk sayfadaki 3. versiyonu inceledim.excel bilgim çok fazla olmadığından r6 hücresindeki resim yerini başka bir hücreye taşıyamadım.Ayrıca makroyu başka bir çalışma kitabına uyguladım orada hiç çalıştıramadım.yardımcı olursanız sevinirim...

sanırım sorun image nesnesi ile ilgili.image nesnesini excel 2007 de nasıl eklerim acaba ?

teşekkürlerr...budur işte.çok teşekkür ediyorum......

yardımınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar gayrimenkul işleriyle uğraşıyorum bundan dolayı arazilerimizi excelde listeliyoruz sayfa 1 de listenen arazileri süz yönteminden yararlanarak istediğim araziyi bulduktan sonra 2. sayfadaki çap çıkarma amaçlı hazırlamış olduğum şablona aktarmak istiyorum bu 1. sorunum. 2. sorunum ise çapların bulunduğu bir klasörden c6 sütünündaki mahalle ismine göre olan klasörden f6 sutunundaki pafta numarası olan jpg formatındaki resmi eklemek bana lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz yada bu münkün mü hazırladığım şablonu ekledim yardımcı olan olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Geri