Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Exceldeki Bilgiler ile Outlooka Otomatik Hatirlatma Kurmak Mumkun mu?
Arkadaslar merhaba istedigim bir aciklama bir tarihten olusan bilgiye gore outlooka hatirlatma yahut gorev eklemek; exceldeki tarihi outlookta hatirlanicak tarih yapmak mumkun mu?
dosya pek gereksiz olabilri sanirim ama yinede ekliyorum..
Arkadaslar boyle bir konu ilgi cekmiyormu acaba, ben internetten arastirdim gorevleri acan degilde acilan gorevlerin tarihlerini hatirlatmalarini filan degistirebilen bisey ortaya cikardim yalniz istegimin cok disinda bisey bu tabii..
merhaba arkadaşlar bende aynı konu ile ilgili bişeyler araken buldum bu konuyu
excel dosyasındaki örneğin ödeme planlarını ödeme tarihleri geldiğinde outlooka mail göndersin istiyorum ama nasıl olucağı konusunda bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirm..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.