• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel'de yardım edebilirmisiniz?

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
merhaba arkadaşlar. sorum şu. excel'de rakamlardan oluşacak bir dosya hazırlayacağım ama bir satırın tamamı bir kez daha kullanılsın istemiyorum bunun için birşey yapabilirmiyiz? anlatmak istediğim aşağıda,

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 olduğu zaman uyaracak veya o tarz bişey yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler

öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. birincisi makro çalışmıyor diye uyarı veriyor verdiğiniz excel dosyasında. ikinciside ben yapmak istediğim şeyi anlatayım size. on numara şans oyununda tahminleri yazacağım buraya. istediğim şey aynı sayılar ikinci kez oluşmasın. yani atıyorum birinci satırda oynadığım sayılar 15. satırda olmasın istiyorum. veya bu olmazsada şöyle olabilir. sayıları tek sütunda girerim ben ama aynı text'i yazmışsam ilerde beni uyarsın. excel'de bu sayısal oyunlar için kombinasyonlar falan yapıyorlar onu pek bilmediğimden dolayı sayıları tek tek gireceğim. tekrardan teşekkürler

Dosya eklidir. İnceleyiniz.

Veri doğrulama bölümünde yazılı formül'e göre B sütununda farklı değer girişiniz engellidir.

Aynı mantıkla, istediğiniz kolonlara bunu uyarlayabilirsiniz.

Ekli dosyalar

işte bu süper oldu. çok teşekkürler. ayrıca birşey daha isteyeceğim eğer mümkünse. ekte iki örneğini koydum. bunun 40 sayılısını yapabilirmisiniz? eğer yapabilirseniz emin olun sizide görürüm o zaman :)

Ekli dosyalar

Loto ve şans oyunları ile ilgili forumda arama yaparsanız, işinize yarayabilecek örnekler bulabilirsiniz.
Bu konuda ben yardımcı olamayacağım.

Geri