• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde verileri yazdırma sayfası

Onu da yarın halletmeye çalışayım. Veri tabanı oluşturma işin zor kısmıydı. Kazanım çekme mantığı da aynı bunun gibi olacak. Çok bir şey kalmadı dosyanızda. Karne sayfası grafiklerle desteklenebilir. Bu hafta DYK ile uğraştım. Siz de geri dönüşü geç yapınca dosyaya ara vermiştim. Yarın görüşürüz inşallah.

Onu da yarın halletmeye çalışayım. Veri tabanı oluşturma işin zor kısmıydı. Kazanım çekme mantığı da aynı bunun gibi olacak. Çok bir şey kalmadı dosyanızda. Karne sayfası grafiklerle desteklenebilir. Bu hafta DYK ile uğraştım. Siz de geri dönüşü geç yapınca dosyaya ara vermiştim. Yarın görüşürüz inşallah.

sağolun hocam elinize sağlık. hayırlı geceler

hayırlı geceler hocam dosyayı ne zaman tamamlama şansınız var. sürekli de rahatsız etmek istemiyorum kusura bakmayın.

Tam olarak kazanim sayfasi sekillenmedi. Ogrenci notunu sinif ortalamasi ile 4 uzerinden mi yoksa 100 uzerinden mi kiyaslasak? Baska neler olmali? Butun ogrenciler icin mi cikti versin?

Tam olarak kazanim sayfasi sekillenmedi. Ogrenci notunu sinif ortalamasi ile 4 uzerinden mi yoksa 100 uzerinden mi kiyaslasak? Baska neler olmali? Butun ogrenciler icin mi cikti versin?

hocam 100 üzerinden olsun. çıktıyı tüm öğrencilere vereceğim.

o sayfada öğrenci bilgileri, istatistikleri ve kazanımdan kaç aldıgı puan. ( puandan kasttım başarısız, orta, iyi, çok iyi veya 1,2,3,4 ) ( 1 için 0, 2 için 50, 3 için 75, 4 için 100 )

istatistik bilgilerinde ise o ders için sınıf ortalaması, öğrencinin notu, sınıfta o derste kaçıncı sırada oldugu, ortalamanın altında/üstünde mi olabilir. ( aklıma bunlar geliyor farklı aklınıza gelen farklı şeyler de varsa eklenebilir. )

edit: bir de öğretmen not çizelgesi olabilir mi ayrı bir sayfada. şöyle ki, üstte tüm derslerin tek tek ortalamsı olur.

öğrenci listesinin karsısında her ögrencinin her dersten aldıgı ortalama puanı yazar.bunu veli toplantısında kullanbilir. ahmetin türkçe ortalamsı 70, mat 90, fen 40 gibi.

alt tarafta her dersten en başarılı ve en başarısız 5'er öğrenci simi de olabilir.

Son düzenleme:
Grafiği renksiz ayarladım. Renkli çıktı almayacaksanız renksiz olması daha iyi olur. Ders adını yazabilir veya formül ile çağırabilirsiniz. Puan, Fark ... üst satırı aşağıya sürükleyiniz.

Grafiği renksiz ayarladım. Renkli çıktı almayacaksanız renksiz olması daha iyi olur. Ders adını yazabilir veya formül ile çağırabilirsiniz. Puan, Fark ... üst satırı aşağıya sürükleyiniz.

hocam yeni ders eklemeyi de kısaca anlatsanız mumkun mu. seneye ( 4. sınıfta ) hayat bilgisi yerine sosyal gelecek. ingilizce + din öğretmeni olmazsa ingilizce ve din eklenir.

tekrar tekrar sizi rahatsız etmeyim.

Ben dosyada hata kontrolü yapmadım. Dosyayı kontrol ediniz. Hata, yanlışlık varsa düzeltelim.

Ben dosyada hata kontrolü yapmadım. Dosyayı kontrol ediniz. Hata, yanlışlık varsa düzeltelim.

hocam resim seklinde ekleyemedim (lightshot hata veriyor )

EDİT;

galiba ben de hata varmıs, şimdi fark ettiklerim

1- kazanımlardaki mesela matematik dersi için sınıf ortalaması her öğrenci için farklı gosteriyor. haliyle ortlamaya göre değerlendirmeyi de yanlıs yapıyor.

Son düzenleme:
Geri