• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde veri girişi....

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Arkadaşlar excel de iki sayfam var. Birinci sayfada iki adet alan var adı ve soyadı olmak üzere. ikinci sayfada ise 3 adet sütun var. sıra no Adı ve soyadı. Şimdi biz birinci sayfada adı ve soyadını girip tamam butonuna tıkladığımız zaman ikinci sayfadaki tabloya yeni bir kayıt ekleyecek. ve sıra numarası atacak.(sıra numarası çokda önemli değil.). Başka bir kayıt girdiğimizde ise ikinci sayfadaki kaydın altına yeni bir kayıt daha ekleyecek. Bu işlemi nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılarımla...

Arkadaşlar excel de iki sayfam var. Birinci sayfada iki adet alan var adı ve soyadı olmak üzere. ikinci sayfada ise 3 adet sütun var. sıra no Adı ve soyadı. Şimdi biz birinci sayfada adı ve soyadını girip tamam butonuna tıkladığımız zaman ikinci sayfadaki tabloya yeni bir kayıt ekleyecek. ve sıra numarası atacak.(sıra numarası çokda önemli değil.). Başka bir kayıt girdiğimizde ise ikinci sayfadaki kaydın altına yeni bir kayıt daha ekleyecek. Bu işlemi nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılarımla...

Ekteki Dosyayı incelermisiniz

kolay gelsin

bu konu benim de dikkatimi çekti

forma basınca o tablo nasıl çıkıyor.bunun makro vs .ile ilgisi varmı.bana detayı bildirirsen sevinirim.:roll:

forma basınca o tablo nasıl çıkıyor.bunun makro vs .ile ilgisi varmı.bana detayı bildirirsen sevinirim.:roll:

Arkadaşım dosyayı incelersen daha iyi anlayabilirsin çünkü basit yapılmış bir küçük program. şöyle sana izah edebilirim
dosyayı aç ARAÇLAR>MAKRO>VİSUAL BASIC DÜZENLEYİCİSİ tıkla orda Sayfalar var her sayfanın üzerine çift tıkla kod penceresi açılır birde oradaki kodları inceleyebilirsiniz.

kolay gelsin

hımmm

anlayacağım birşey değil sonuçta bi program yapıyorsun (makro ) neyse yinede sağol....

vb 2008 programına excelı baglıyamıyorum acıl yardım edermısınız database ayarladım ama olmuyor

Geri