• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel'de Veri Doğrulama ve Köprü

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - TR
Üstadlar veri doğrulama işleminden sonra listeyi oluşturuyorum. Herhangi bir problem yok. Ancak seçtiğim hücreye köprü kurmuyor. Ekte excel Dosyası mevcut yardımcı olurmusunuz. Şimdiden Teşekkürler...

Ekli dosyalar

Üstadlar veri doğrulama işleminden sonra listeyi oluşturuyorum. Herhangi bir problem yok. Ancak seçtiğim hücreye köprü kurmuyor. Ekte excel Dosyası mevcut yardımcı olurmusunuz. Şimdiden Teşekkürler...

Dosyanız ekte.

Dosyayı aynı isimle kaydedin sonra açın.

.

Ekli dosyalar

Masa Üstüne Makro Tanımlama

Herhangi bir excel dosyasında bir buton oluşturuyorum. Ancak sadece bulunduğum çalışma sayfasına makro tanımlıyor. Ben istiyorum ki excel dosyasına oluşturduğum butona tıkladığımda Masa Üstünde herhangi bir excel,word veya klasöre makro tanımlamak. Yardımlarınız için Teşekkür Ediyorum. Bilgi Paylaşıldıkça Çoğalır. . .

Ekli dosyalar

Değerli Üstad öncelikle emeğine sağlık. Ancak ben yanlış izah ettim galiba excel dosyasında sayfalar arasında tamam. Ben istiyorumki exceldeki Veri Doğrulama tamam liste tamam ancak Masa üstünde herhangi bir word sayfasına makro tanımlayabiliyormuyuz. Yani excel dosyasındaki ver doğrulamada oluşturduğumuz listedeki herhangi bir veriye tıkladığımızda masa üstündeki word sayfasını açsın. Şimdiden Teşekkür Ederim.

Masa Üstüne Makro Tanımlama

Üstadlar Excel de bir buton oluşturdum. Ve bu butona tıkladığımda masa üstüne makro oluşturmak istiyorum. Yani butona tıkladığımda masa üstünden herhangi bir word sayfasını açsın veya klasöre gitsin gibi. Acaba mümkünmüdür. Köprü kurarak yapılıyor. Ancak buton olduğu için köprü görmüyor tek yol makro gibi onu da beceremiyorum. Ekte dosya mevcut yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excelde buton ve makro

Üstadlar Excelde bir buton oluşturdum. Ve butona tıkladığımda masa üstünde herhangi bir klasörüme(excel,word...vs) ulaşmak istiyorum ancak olmuyor. Aynı excel dosyasında sayfalar arası geçis yapılabliyor. Ancak masa üstünde herhangi bir dosyaya erişim sağlayamıyorum. Yardımcı olursanız. Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler...

selam,veri doğrulama yaparak excel de ilçe sütununa İstanbul ilçelerini yazarken en fazla 17-18 ilçe yazabildim.Daha fazlasına izin vermiyor.Yazabilmek için ne yapabilirim?

selam,veri doğrulama yaparak excel de ilçe sütununa İstanbul ilçelerini yazarken en fazla 17-18 ilçe yazabildim.Daha fazlasına izin vermiyor.Yazabilmek için ne yapabilirim?
Bir sütuna yazın ve =D1:D20 diye 20 sütunu alabilirisniz.
Dinamik alanla son sütuna kadarda verielri ad tanımlayarak otomatik olaraktaalabilirsiniz.Sayın Yurttaş beyin bu konuda çalışması vardı.
Dynamic diye veya dinamik diye arama yapınız.:cool:

veri doğrulama

bir sorum daha var.Tarih girmek istediğimde en fazla yine 15 gün girebiliyorum.Daha açıklayacı bir şekilde nasıl yapabileceğimi anlatabilir misiniz?
tekrar teşekkürler

Geri