- Excel Vers. ve Dili
- Win7 Home Basic TR 64 Bit
Ofis-2010-TR 32 Bit
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Comboboxlara var,yok ekledim.
Ama vt de hangi alana eklenecek belli değil.İlgili alanları vt ye eklerseniz bir şeyler yaparız.
Dosya ektedir.![]()
Vt de alan adlarında boşluk karakteri kullanmayınız.
Dosyanızı düzenleyip tekrar yükleyiniz.![]()
Dosya ektedir.
Kusursuz, teşekkürler. Klasör oluşturma seçeneği ile ilgili yorumunuz var mı ? 2 mesaj belirttiğim ?
Kusursuz, teşekkürler. Klasör oluşturma seçeneği ile ilgili yorumunuz var mı ? 2 mesaj belirttiğim ?
Bu konuyu yarına bırakalım.İyi geceler.![]()
Teşekkürler kaç gündür bu konu ile ilgili destek arıyordum çözüme ulaştım gibi. Dosyayı ekledim. Bununla berabar son bir detay daha var. User Formda yeni bir kayıt oluştururken kaydet butonuna bastığımız zaman C:\PeronelDosyalar\ yolu içine o an userform ekranındaki TCkimlik no klsaör ismi olacak şekilde otomatik klasör ekleyebilirmiyiz ve bu dosya yolunuda link olarak gösterebilirmiyiz Access teBu konuda excel üzerinde nasıl yapılacağını sevgili CEMS göstermişti ama userform üzerinde örnek yok. Bu örneği taslak olarak kullnıyorum hazırladığım dosya bitince ayrıca paylaşıyor olacağım.
Kontrol edip aksi bir durum olursa bilgi veririm. Teşekkürler
Ekle butonuna 2 alan için kayıt yazma kodlarını yazdım.
Dosyayı ekledim.
Kalan alanlarada siz kod girersiniz.
Teşekkürler, Klasör oluşturma koduna bakabildiniz mi ? bu dosya için ekle butonuna bağlamak istiyorum ama mevcut kodla klasör açma kodunu nasıl birleştircem onu bilmiyorum