Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excelde toplama ve çıkarma işlemini yapmam lazım ?
=Topla( komutu gibi bi işlem yapmam gerek ama iki satırı birbiriyle toplayıp sonra bi satırı o sonuçtan çıkaracak. Nasıl yapabilirim ? Excelde tamamen yeniyim..
sayın bilgili kişi arkadaşlar ben excelde şunu yapmak istiyorum; a1,a2,a3,a4 bölümümüz var ve ben bu bölümlerde tek formülle a2 ye yazılan rakamı toplama, a3 e yazılan rakamı ise toplamdan eksiltmek istiyorum (a4 ara toplam oluyor) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
yani cari takibi yapacağım excelin ara toplam yapacağım bölümüne öyle bi formül yazayımki sattığım malı ara toplama eklesin tahsil ettiğim parayıda ara toplamdan düşsün? bana yardımcı olacak mübarek beyinlerin cevabını bekliyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.