• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde tablo olusturma

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
s.a arkadaslar ben excelde tablo olusturmak istiyorum amam unuttum uzun süredir kullanmıyorum yardım ederseniz cok sevinirim tablo olsuturmama lazım birde elinde excelle ilgili döküman olan varsa paylasırsa sevinirim

Merhaba,

Ne tür bir tablo oluşturmak istiyorsunuz, forumda arama yaparsanız bir çok döküman bulabilirsiniz...

Normal bir tablo olsuturmak istiyorum ama olmuyor acil yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim veri menüsünden tablo diyorum olmuyor nasıl yapabilirim bugun yapmam lazım

Merhaba,

Yapmaya çalıştığınız tabloyu eklermisiniz..

picture1ok4.jpg

bu tarz bir tablo excelde olacak

Merhaba,

Sayın numidian, inanın istediğinizi anlamak çok zor, yani şimdi istediğiniz boş çizgileri olan bir tablo mu?

Boş tablonuz ektedir..

arkadasım benim yapmak istediğim milletin bana tablo yapğması değil benim excelde tablo nasıl yapılıur bunu ögrenmem örneğin ürünlerin adını fiyatlarını buludugu bir tablo yapacam ama önce tablo nasıl yapılır unu bilmem gerekiyor bos bir tablo yapıp melül melül bakmayacaım heralde

Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz. Dosya üzerinde birşeyler anlatmaya çalıştım..

saol peki bunun dısında menülerden yararlanarak tablo olsuturma imkanımız yokmu mesela veri tablo diyorum satır sütunları seciyorum hata veriyor veri tablo dısında baska bir şekilde yine menülerden yararlanartak tablo olsuturmanın imkanı yokmu

Merhaba,

Tablo oluşturmanın bir çok yolu var, ne tür bir tablo oluşturmak istediğiniz önemli. Fakat bu şekilde yazıya dökülmesi zor gibi, deneme yanılma metodu ile çalışmanızı tavsiye ederim.

Ek olarak aşağıdaki linkleri inceleyiniz..

DATA-TABLE(VERİ-TABLO) UYGULAMALARI

Excel Dersanesi

saol kardes inceliyim sorun olrusa yine buraya yazarım bana yardım ettiğin için çok sağol Allah razı olsun

Sizde sağolun.

Yardımcı olabildim ise ne mutlu bana.

İyi çalışmalar..

inmiyor yeniden düzenleyebilirmisiniz ..

Geri