• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde sayfaları yazdırırken her sayfada başlığın aynı kalması

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Forumda biraz dolaştım. Ama bu konu ile birşey bulamadım. Yazıcı çıktısı alırken 1. Sayfada yazdığım başlığın her sayfada çıkmasını nasıl sağlayabilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

View dan, header and footer ı seçtikten sonra, Sheet başlığı altındaki Rows to repeat at top ı tıklayıp, formdaki istediğiniz satırı seçin. OK deyin. (Ben ingilizce kullandığımdan, türkçe excell nasıl bilmiyorum)

Teşekkür ederim ama bende bundan birşey anlamadım. Türkçe kullanan var ise bilen varsa cevap yazabilir mi

Görünüm-Üst ve Alt Bilgi-Özel Üst Bilgi-Sol/Orta/Sağ kısımlaradan hangisinde görünmesi istiyorsanız o kısma başlığınızı yazınız sırayla tamam ve tekrar tamam deyip çıkınız.

alternatif,

(aslında alternatif sayılmaz biraz farklı bir işlev.. :) )

Dosya / Sayfa Yapısı / Çalışma Sayfası sekmesinde "üstte yinelenecek satırlar" kısmına her sayfada görünmesini istediğiniz hücrelerin adresini yazarsanız, söz konusu hücreler her sayfada çıkacaktır.

alternatif,

(aslında alternatif sayılmaz biraz farklı bir işlev.. :) )

Dosya / Sayfa Yapısı / Çalışma Sayfası sekmesinde "üstte yinelenecek satırlar" kısmına her sayfada görünmesini istediğiniz hücrelerin adresini yazarsanız, söz konusu hücreler her sayfada çıkacaktır.

Aradığım şey buydu işte teşekkür ederim

View dan, header and footer ı seçtikten sonra, Sheet başlığı altındaki Rows to repeat at top ı tıklayıp, formdaki istediğiniz satırı seçin. OK deyin. (Ben ingilizce kullandığımdan, türkçe excell nasıl bilmiyorum)

çok teşekkür ederim,uzun zaman önce verilmiş bir yanıt ama olsun öğretene,anlatana,gösterene saygıyı esirgemeyeceksin

Open office excel de nasıl oluyor?
İşyerinde open office var...

Merhaba Arkadaşlar,

Üst bilgiyi yenileme sıkıntı yok,fakat Form olursa formuniçersinde 1/4 şeklinde sayfa nosu var bu 2.sayfadada aynı 1/4 şeklinde görünüyor bunu nasıl yapabiliriz 2/4 şeklinde kolay gelsin

Merhaba Arkadaşlar,

Üst bilgiyi yenileme sıkıntı yok,fakat Form olursa formuniçersinde 1/4 şeklinde sayfa nosu var bu 2.sayfadada aynı 1/4 şeklinde görünüyor bunu nasıl yapabiliriz 2/4 şeklinde kolay gelsin

Sayfa Düzeni/Sayfa Yapısı
Üstbilgi/Altbilgi sekmesinden sayfa numarası ekleyin

Geri