Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar lütfen yardım edin nasıl yaptığımı bilmiyorum ama excel kitabını açtığımda sayfa isimleri görünmüyor görev çubuğunun altında kalıyor.bunu düzeltmek için windowsta hangi ayarları yapmam gerekiyor.teşekkürler.
teşekkürler ama nasıl olduysa sorunum kendi kendine çözüldü yani uğraşırken bir şeyi değiştirdim ama inan nasıl olduğunu çözemedim.senin dediğinle ilgili değilmiş hem işaretli hemde işaretsiz denedim o benim sorunumla ilgili değilmiş.
ileride tekrar aynı sorunu yaşarsam ekran görüntüsünü gönderirim.bir kere daha olmuştu insanı deli ediyor valla. :kafa:
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.