• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelde rezarvasyon takip programı

Excel Vers. ve Dili
türkçe
2007
merhaba üstadlar
excelde yapılmış basit bir restaurant rezarvasyon programı lazım
programda olmasını istediğim şeyler şöyle olmalı
25 tane masa olacak,
takvim uygulaması olacak, takvimden seçilen tarihte seçilen masaya rezerve yapılacak (adsoyad, rütbe, kişi sayısı, telefon, adres vs..)
ayrıca yapılan rezervasyonlar ay bazında listelenecek
yardımlarınızı rica ederim

Sayın Fatisalı52
Öncelikle foruma hoşgeldiniz .

Eminiz ki , yazmadan önce ARAMA fonksiyonunu kullanarak benzer dosya örneklerini araştırmışsınızdır ve size en yakın örnekler umarız yakalamışsınızdır. Yine de tam ne beklediğinizi foruma ancak örnek bir dosya oluşturup şurada şu özellik olması gerek diye excelden yapmasını istediğiniz işi , onun hücre adresi ya da fonksiyonları ile anlatırsanız , çok daha hızlı ilerlemek mümkün olur, zira forumdaki arkadaşlar işkonusunu ve ihtiyaçlarını sizin kadar iyi bilemezler. Dolayısı ile beklentinizi bir örnek üzerinde izah etmeye çalışırsanız işi değil ama kodları iyi bilen arkadaşlar muhakkak destek olacaktır.
Forumda gerçekleşen; takılan yerde daha iyi bilenin yardımıdır ancak yeni bir dosya işin bütünü için yapılmıyor. Bu; daha çok yardımlaşmayı engeller. Siz tabanı atın elinde mala'sı tuğla'sı olan gelir.

sayın CEMS
öncelikle arama yaptım ama işime yarar birşey bulamadım,detaylı açıklıyorum
25 tane masa resmi olacak (25 adet elips)
gün içinde arayan müşterilere istedikleri masa rezerve edilecek, rezerve yapılan masaya kişinnin adı soyadı rütbesi telefonu ve kişi sayısı yazılacak
aynı zamanda gün içinde arayıp ilerleyen günler için rezerve de yapılabilecek
listeleme bölümü olacak burda her güğne ait hangi msalarıun rezerve olduğu gösterilecek
saygılar

arkadaslar yukarıdakı tablo mısalı bır tabolya bende ıhtıyac duyuyorum sevgıler...

Geri