• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde personel günlük takip

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yunus48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
OFİS 2010 TR
Merhaba arkadaşlar ekte ki excelde personellerin günlük işe yerleştirdikleri kişi sayılarını ve girdiğim sayı hücresine tıkladığımda da yerleşen kişilerin isimlerini görmek istiyorum. Birde kişi isimlerinin üzerine tıkladığımda bir sayfada kişinin aylık yerleştirme başarı oranını görmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim fikir verebilir misiniz?

Ekli dosyalar

Bi bak bakalım

Çok basit olarak çözmek istedim işin acele diye, zaman harcanırsa biraz daha iyi olabilir,
bir bak bakalım işini görecek mi,
1-Ayın hangi günü kaç kişi yerleştirilmiş ise o sayıya tıkladığında köprü aracılığı ile tablonun sonuna gidip isim listesini gösteriyor,
2-Personel yerleştirme performansları için ise isme tıkladığında Personel Aylık Başarı sayfasına giderek personelin aylık ve toplam yerleştirme adetlerini görebiliyorsun, aylara tıkladığında tekrar o ayın ana sayfasına dönebilirsin
dosya ekte, incele, daha başka bir değişiklik yapabilirmiyiz ona göre tekrar gözden geçirelim,

Ekli dosyalar

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Üzerinde çalışacağım sürekli ve değişik servis personelleri için kullanacağım bir tablo olacak, en üstteki 3 satırı kilitlesek aşağı gidildikçe onlar sabit kalsa bunu yapabilir misiyiz? Bölmeleri dondurdan yapılacak ama bir türlü 3 satırı yapamadım ilk satır oluyor sadece :(

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Üzerinde çalışacağım sürekli ve değişik servis personelleri için kullanacağım bir tablo olacak, en üstteki 3 satırı kilitlesek aşağı gidildikçe onlar sabit kalsa bunu yapabilir misiyiz? Bölmeleri dondurdan yapılacak ama bir türlü 3 satırı yapamadım ilk satır oluyor sadece :(
Arkadaşım önce Kilitlediğin bölmeyi çöz. Sonra bölme yapacağın yerin bir alt satırını yani 3 satırsa A4 tıkla bölmeleri dondur seçeneğini tıkla.

Arkadaşım önce Kilitlediğin bölmeyi çöz. Sonra bölme yapacağın yerin bir alt satırını yani 3 satırsa A4 tıkla bölmeleri dondur seçeneğini tıkla.
Çok basitmiş sayenizde öğrendim teşekkür ederim.

Geri