• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelde parayı yazıya çevirmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xcoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Byfika , her halde benden kaynaklanan bir sebeple dosyayı açamıyorum. Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı mesajı veriyor. İlginize teşekkür ederim. Sizi de yordum. İyi akşamlar.

Farklı kaydet dedim daha sonra farklı bilgisayardan açtım çalışmadı benim dosyada mı sorun var office sürümümü tutmuyor sanırım

Merhabalar Sayın Yusuf1284,
Bende şu an 2016 Office kullanıyorum. Herhangi bir problem yok. Altın üye olduğunuz için RAR'dan çıkarıp yükledim. Dener misiniz?
İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

peki bunu otomatik ingilizce olarak yazabilir mı acaba
10.000 usd yı

ten thousand- usd şeklinde

peki bunu otomatik ingilizce olarak yazabilir mı acaba
10.000 usd yı

ten thousand- usd şeklinde

Aşağıdaki linkte göreceğiniz NumberstoWords fonksiyonunu kullanabilirsiniz.

xdoc-convert-currency-to-words-1.png.pagespeed.ic.Yp6Z9Hv5VR.webp

xdoc-convert-currency-to-words-2.png.pagespeed.ic.7o0JGfu913.webp

https://www.extendoffice.com/documents/excel/2873-excel-convert-currency-to-text-words.html

.

Kutools yüklemenize falan gerek yok .... Dediğim fonksiyonu bir modüle yapıştırıp, yukarıdaki mesajımda yer alan resimdeki gibi kullanacaksınız.

Yine de örnek dosya ekliyorum .....

.

Ekli dosyalar

teşekkür ederim diğer para birimleri içinde kullanabilir miyim bunu kutolls u da çözdüm :D sadece dolat cıkıyo japon yeni euro gibi kullanmak istiyorum

O zaman kendi hazırladığım/düzenlediğim eski bir dosyamı vereyim size ..... Farklı kullanım şekilleri var, isteğinize göre değiştirip, kullanabilirsiniz.

.

Ekli dosyalar

O zaman kendi hazırladığım/düzenlediğim eski bir dosyamı vereyim size ..... Farklı kullanım şekilleri var, isteğinize göre değiştirip, kullanabilirsiniz.

.
Merhaba dünden beri uğraşıyorum ama beceremedim dosyamı size göndersem yazı ile kısmını ingilizce yazabilir misiniz euro usd yoğun çalışıyoruz arada sterlin de olabiliyor genel toplam rakamı formullü türkçe yazabiliyorum ingilizce yazdıramıyorum.
Nineteenthousand Twohundred SeventySeven Euro FourtySeven Cent
Nineteenthousand Twohundred SeventySeven dollars FourtySeven Cent vb gibiI31 deki döviz cinsine göre otomatik bu şekilde yazmasını istiyorum.

Ekli dosyalar

Bunun için ücret karşılığında destek verebilirim ... Kabul ederseniz özel mesajla bana ulaşabilirsiniz.

.

Geri