• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde Metin Kutusuna Veri Doğrulama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Böyle Bir Şey Varmıdır Yardımcı Olabilirmisiniz Metin Kutusuna Veri Doğrulatmak İstiyorum Nasıl Yapabilirim
Yardımcı Olucak Arkadaşlara Teşekkür Ederim.

Sorunuz net değil, bir örnek yardımıyla açıklayın.

Buyrun Dosya Linki
Burada Eklenmiş Olan Sol Taraftaki ABC kısmının ikinci sayfadaki verilerle açılır liste halinde değiştirmek istiyorum ama yazının yeri değişmeden cünkü faturanın tasarımı ona göre

.

Neden Metin Kutuları?

1. ComboBox kullanabilirsiniz?

2. Başka yerde veri doğrulamaları yapıp, metin kutularına bağlayabilirsiniz.

.

Geliştirici Sekmesi> Form Denetimleri>Birleşik Kutu nesnesini kullanarak yapabilirsiniz. Nesneyi ekledikten sonra üzerindeyken sağ klik yapıp özellikler kısmından girdi aralığını ve hedef hücreyi tanımlayarak istediğinizi yapabilirsiniz. Yalnız hedef hücre içinde kombo içinden seçtiğiniz elemanın sıra numarası çıkacağından başka bir hücrede indis formülü yada benzeri bir formülle istenen veriyi getirtmeniz gerekir. Ayrıca dosyayı eklemeye çalışacağım.

.

Neden Metin Kutuları?

1. ComboBox kullanabilirsiniz?

2. Başka yerde veri doğrulamaları yapıp, metin kutularına bağlayabilirsiniz.

.

İlginize Gerçekten Çok Teşekkür Ederim ComboBox Bilmiyorum Öğrenmeye Çalışacağım Benim Tam Olarak Yapmak İstediğim Bim Bunu Komple Ayarlamak ve Sadece Ordan Ünvan Değiştirerek Bütün Bilgileri Getirmek

Geliştirici Sekmesi> Form Denetimleri>Birleşik Kutu nesnesini kullanarak yapabilirsiniz. Nesneyi ekledikten sonra üzerindeyken sağ klik yapıp özellikler kısmından girdi aralığını ve hedef hücreyi tanımlayarak istediğinizi yapabilirsiniz. Yalnız hedef hücre içinde kombo içinden seçtiğiniz elemanın sıra numarası çıkacağından başka bir hücrede indis formülü yada benzeri bir formülle istenen veriyi getirtmeniz gerekir. Ayrıca dosyayı eklemeye çalışacağım.

İlginize Teşekkür Ederim
Deneyeceğim

Geri