• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelde makro ile kopyalama

Excel Vers. ve Dili
excel 2016 türkçe
üstadlarım merhaba,
şöyle bir kod varmı ?

sayfa 3 te "bilgisayar adı" karşısındaki sütün dolu ise kopyala ve sayfa 1 de B6'ya yapıştır

excelde bir envanter hazırlıyorum, örnek olarak sayfa 1 de B6'dan B50'ye kadar olan kısımlara bilgisayar isimleri yazılacak alt alta ve C6'dan C50'ye kadarda ram bilgileri yazılacak.
fakat sorun ile şurda karşılaşıyorum listeler karışık sayfa 2 de bilgisayar adı D4te ise sayfa 3 re F7'de gibi, makro ile bir kod varmı ??

lütfen yardım edin :(

Ek dosyayı inceleyin,
Örneğinize göre; 1. sayfadaki "bilgisayar adı",işlemci türü" ve "ram" sözcüklerini 2. ve 3. sayfada
arayacak karşılarında bulunan özellikleri karşılarına yazacak, karışık olması önemli değil,önemli
olan sözüklerin diğer sayfalarda harfiyen aynı olmalıdır.

http://s6.dosya.tc/server4/w4dylh/test.zip.html

süpersin Plint

Plint çok teşekkür ederim, mükemmel olmuş tamda istediğim gibi ama, tek bir sorunum var, ben bunu şidmi kendi excelimde nasıl aktif edeceğim ? orjinal dosyada 8 tane farklı kelime var işletim sistemi vb. kodu düzenleyip kopyalayıp eklemem gereken ne vardır ?

bak orjinalı burada, bir bakabilirsen 3.4.5. sayfalarda kelimeyi aratıp buldurmam lazım,
sürekli böyle envanter raporu çıkartabilirim, bana öğtretirsen kolayca uygulayabilirim, çok önemli gerçekten, işimle alakalı çok ciddi bir durum lütfen yardımlarınızı bekliyorum :(

Son düzenleme:
Geri