Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A1; B1; C1; D1; E1; Sutunlarında başlık var
A2; B2; C2; D2; E2; sutunlarında başlayarak 3000. satıra kadar gitsin
bunlar sizin yaptığınız örnekte ki hız ve tasarımdaki gibi kaymasını istiyorum.
isterseniz örnek dosyayı size yollayabilirim .
Yakışıklı ALPEN'in bu güzel çalışmasında UserForm üzerindeki Label'ın caption özelliğinde, aşağıdaki kırmızı ilaveyi de yaparsanız, kayan yazıların yer aldığı WebBrowser nesnesindeki düşey kaydırma çubuğu görünmez.
Sanki, böyle daha da bir güzel olur gibi geldi de ..... :mrgreen:
Ben araya girerek, müsaadenizle ALPEN'in bu güzel çalışmasına renk katması bakımından bir soru sorayım. Veriler aşağıdan yukarıya doğru kayarken UserFormun üzerine bir buton yerleştirip fare ile üzerine gelindiğinde(veya butonsuz da olabilir) kayan yazı duraklasın. Fareyi uzaklaştırdığımızda ise kayan yazı devam etsin. Hani kayan verileri durdurup bakmak gerekirse... Hoş olmaz mı...
Sub HareketliYazi()
Dim int1 As Integer, bitir
For int1 = 1 To 20
bitir = Timer + 0.1
Do
Range("A1") = Space(int1) & "suzunkopru"
DoEvents
Loop While Timer < bitir
DoEvents
Next int1
Range("A1") = Empty
End Sub
bu hareketli makroyu kullanmak istiyorum
suzun köprü değilde d2 hücresindeki yazıyı kayarak yazabilirmi
birde devamlı tekrar tekrar yani durmadan yazabilirmi
yazarsanız sevinirim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.