excelde kapatma sorunu

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Arkadaşlar siteden dosya indirip bakarken birden kapatma sorunu oluştu.Acemi olduğumdan beceremedim.Çaresi nedir?
Teşekkürler.

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
CTRL ALT DELETE Tuşlarına basıp görev yöneticisini çalıştırın kapatmak istediğiniz uygulamayı seçip görevi sonlandır deyiniz.

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Sayın VBA

Cevap verme nezaketinizden dolayı teşekkür ederim.
Bahsettiğim problemim 3. defa olmakta ve ben her defasında format yapmak zorunda kaldığım için siteyi meşgul ediyorum.Ama kimse kusura bakmasın hatırlamadığım bazı üyelerin gönderdiği dosyaları açtıktan sonra OFİS kapatma sorun oluyor.Bunun teknik bir açıklaması vardır elbet.Ama biz acemiler yapamıyoruz tabiki sizi rahatsız ediyoruz.
Lütfen bu konuyla ilgili bir araştırma yapınız zira herkes benim gibi GHOST CD ile 2 dakikada format yapamıyor olabilir.
Ricam şuki nedenini açıklarsanız çok memnun olurum.
SAYGILARIMLA

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Merhabalar,

Bu kapanmama sorununu biraz açar mısınız?

Yani, Excel'in "x" kapatma butonuna bastığınızda mı kapanmıyor?

Ve sonrasında ctrl+Alt+Delete yapıp Excel'i kapatıp tekrar açtığınızda da mı devam ediyor?

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Sayın fpc
Düşünün kırmızı kapatma sağ en üstte sol yanında ufalt büyüt filan
Yok excel sayfası gibi siyah x kare -
Ve kapat deyince GRİ bir ekran.
Üstadım zaten acemiyim bide kapatamıyorum.
Şimdi tamam FORMAT
Ama ctrl+delete değil bitmiyor sorun.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Açıkçası cevabınızdan çok birşey anlamadım. Biraz daha yazım kurallarına dikkat ederseniz, sanırım karşıdakiler için daha sağlıklı olacak .

Düşünün kırmızı kapatma sağ en üstte sol yanında ufalt büyüt filan
Buradan anladığım kadarıyla; max/min butonlarını söylüyorsunuz. Muhtemelen API fonksiyonlarını içeren bir dosyayı açtınız ve bazı kodları çalıştırdınız.

Yok excel sayfası gibi siyah x kare -
Kapatma tuşu mu yok ?

Ve kapat deyince GRİ bir ekran.
Anladığım şeye göre, screenupdating, false durumda veya kodlar bir döngüye girdi ve programdan çıkılamıyor.

??????

Ama yazdıklarınızı anlamak da zor ...

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Sayın fpc inanın cevap almadan bu bilgisayarı kapatmayacağım.
Saygılarımla.

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Aşağıdaki kodu deneyiniz.
Kod:
Sub Makro1()
Application.DisplayFullScreen = 0
End Sub

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sn limanC34

Haksız yere serzenişte bulunuyorsunuz. Sorunuzu son derece anlaşılmaz şekilde sormuşsunuz, bu anlaşılmauan sorunza rağmen arkadaşlarımız yardımcı olmaya çalışmışlar. En basitinde excelin bir görüntüsünü printscreen ile alıp buraya ekleyebilirsiniz, hiç netice alamazsanız office programlarını kaldırıp yeniden yüklersiniz olur biter.

Excel Vers. ve Dili
excel2013tr
Merhaba
Aynı problem bende de var. Bir süre çalıştıktan sonra excel dosyası ile işiniz bittiğinde haliyle kapatmak istiyorsunuz X butonundan kapatmak mümkün olmuyor. Dosya menüsü altındaki kapattan kayıt edip kapatabiliyorsunuz. Açık olan bütün sayfalar için kapatamama durumu geçerli oluyor. Tüm sayfaları menüdeki kapattan kapattığınızda geriye bir gri ekran kalıyor. Onu da sadece CTRL+Alt+DEL ile kapatabiliyorsunuz. Çalıştığınız dosya açıkken herhangi bir dosyanızı Ctrl+Alt+Del ile kapattığınızda çalışmanız kaydedilmeden kapanıyor.Gri ekran görüntüsü ektedir.

Ekli dosyalar

yenilik025

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23-06-2027
Excel de kapatma sorunum çözüldü.

Merhaba
Aynı problem bende de var. Bir süre çalıştıktan sonra excel dosyası ile işiniz bittiğinde haliyle kapatmak istiyorsunuz X butonundan kapatmak mümkün olmuyor. Dosya menüsü altındaki kapattan kayıt edip kapatabiliyorsunuz. Açık olan bütün sayfalar için kapatamama durumu geçerli oluyor. Tüm sayfaları menüdeki kapattan kapattığınızda geriye bir gri ekran kalıyor. Onu da sadece CTRL+Alt+DEL ile kapatabiliyorsunuz. Çalıştığınız dosya açıkken herhangi bir dosyanızı Ctrl+Alt+Del ile kapattığınızda çalışmanız kaydedilmeden kapanıyor.Gri ekran görüntüsü ektedir.

Benzer problemi bende yaşamıştım makro kısmında PERSONAL.XLSB diye bir dosya oluşturduğunu gördüm. PERSONAL.XLSB dosyasını sildiğimde benim sistemin düzeldi.
Dosyanın nasıl silinmesi gerektiği aşağıdaki videoda var.
Umarım arkadaşlara yardımcı olur.

https://www.youtube.com/watch?v=9thvDWve81U