Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merderx;
eğer doğru anladıysam verdiğin örnekteki tekrarlama işlemi
A-B-C x-y-z xx-yy-zz bir satır olarak ele alındığında en fazla 5 satır olarak ilerletilebiliyor.
6 satırdan sonra excel #SAYI hatası veriyor. Yani çok fazla basamaklı EXCEL hesaplayamıyor.
en son bulunabilen sayıda 9,99E+163; oda 9,99 x 10^163 demek
yardımınız için teşekkür ederim ama istediğim bu değil. Yazılmış zaten bir formül var ortada. İstiyorumki ben bir kodla yeni bulunan A,B,C değerlerini başa koysun bana yeni A,B,C değerleri çıkarsın.
Tabloları çoğaltarak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Her tablodaki hesaplamayı bir sonraki tabloya bağlayarak değerleri hesaplatabilirsiniz. Bunun dışında tek tablo ile makrolu çözüm uygulanabilir.
bu gönderdiğim excel dosyası çok büyük bir programın bir parçasının örneği. Gönderdiğim örnekte makro bir döngü yazıp gönderebilirseniz çok memnun kalırım :yardim:
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.